פורסם 2005 ביולי 420 שנים חוק התיישנות ליצירה מוזיקלית הוא 70 שנה אם אניי לא טועה לא 7. 7 זה חוק התיישנות על עבירות פליליות ושנת שמיטה
פורסם 2005 ביולי 420 שנים לזה אתה קורא שירים אגדיים? הצחקת אותי...אבל אם זה הסגנון והתקופה שאתה מחפש, אז הייתי ממליץ לך על שירים של Sash, Prodigy, Robert Miles, Aqua...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים פריסטלייר שיר מצוין ! קלאסהתעיף את הלינקים ואפשר יהיה לפתח שירשור מצוין.Prodigy - outer space מלפני 10 שנים או משהו כזה
פורסם 2005 ביולי 420 שנים Pet Shop Boys - Go WestScorpions - Wind Of ChangeOasis - WonderwallEagles - Hotel California
פורסם 2005 ביולי 420 שנים Solarstone - SolarcoasterRank1 - Such is LifeRank1 - AirwaveVeracocha - Carte BlancheNalin & Kane - Beachball
פורסם 2005 ביולי 420 שנים Pet Shop Boys - Go WestScorpions - Wind Of ChangeOasis - WonderwallEagles - Hotel Californiaקלאסה אדירה!כל השירים שלהם מאותו אלבום הם השירים הכי טובים שלהם....(שם האלבום הוא VERY)איתן
פורסם 2005 ביולי 420 שנים חוק התיישנות ליצירה מוזיקלית הוא 70 שנה אם אניי לא טועה לא 7. 7 זה חוק התיישנות על עבירות פליליות ושנת שמיטה אז מה מונע ממני לכתוב מחדש את כל היצירות של מוצארט, באך ובטהובן ולהגיד שהם שלי? מבחינה טכנית.. או יותר הגיוני - לחכות שהזכויות על יצירות של ג'ורג גרשווין ובני גודמן למשל יפקעו ואז לשייך אותם אלי? יש המון שירים קלאסיים אדירים, למשל שניים: BIG YOLLOW TAXI TANTED LOVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.