פורסם 2005 ביולי 420 שנים אני לא מבין למה אתם כל כך נגד 3ds max? זו דווקא התוכנה היחידה שאני מכיר ברמה טובה. אבל זה די מבאס לעבוד חמש שעות ובפעם הבאה שחוזרים לזה לגלות שכל הקבצים ששמרת דפוקים.זה קרה לי פעם אחת בגרסא 6, ופעם בגרסא 7 (על דברים שונים לגמרי)ולמי שאמר שהיא קורסת השתמשת ב גירסא 5?שם לא נתקלתי בקבצים שנדפקים, אבל נדמה לי שהיא התעופפה בערך באותה תדירות של הגרסאות האחרות.בגרסא האחרונה יש לי crash בערך פעם בשבוע, וגם אז רוב הזמן אפשר להספיק לשמור את הסצנה הנוכחית (ואם לא - יש backup אוטומטי כל 10 דקות בערך)
פורסם 2005 ביולי 420 שנים לא יודע לי היית רק בעיה שהיה חסר לי זיכרון כי היה לי 112 וגרטיס מסך אם 16 זיכרון אז הי קרסה הביא שגיאה חות מזה לא היו איתה בעיות
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר טוב הבנתי למה 3d max לא טוב...אפשר קישור ישיר לאחת מין התוכנות בבקשה?תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פורסם 2005 ביולי 520 שנים טוב הבנתי למה 3d max לא טוב...אפשר קישור ישיר לאחת מין התוכנות בבקשה?תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההלא משמש הבנתקיצור3ds max - תוכנה מעולה עם די הרבה באגיםxsi,maya - תוכנות מעולות עם פחות באגיםlightwave - תוכנה מעולה כמעט ללא באגים אבל טיפה חשלה יותר באנימציה
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר שייוווווו כולה קישור לא צריך לעשות עיניין (אל תעלבו...) :screwy: לא אכפת לי איזה תוכנה העיקר שיהיה לי קישור ישיר תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההה night-fire
פורסם 2005 ביולי 520 שנים הבאיו לך את אתרי הבית של התוכנות מה עוד אתה צריך?שנכניס לך לפה נלעס ונבלע במקומך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.