עבור לתוכן

רוצה לשנות כיוון לתוכנות 3d צריך הצעה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני המון זמן משתמש בפוטושופ וכל התוכנות האלה שלפתע התגלה בפני עולם אחר ופי אלף יותר יפה ולכן רציתי לשנות כיוון וללמוד בתוכנות ה-3d השונות ואני צריך הצעה לתוכנה למתחילים בנושא ורצוי שיהיה לה 30 יום ניסיון כדי שאני יראה אם אני ממשיך איתה וקונה אותה!!!

תודה רבה רבה!!! :jump: :jump: :jump:

פורסם

.

פורסם

לגבי תוכנות מקצועיות -

אתה יכול להוריד גרסה (מלאה) של 3DSMax ל- 30 יום ישירות מ- Discreet

אתה יכול להוריד Maya Personal Learning Edition ללא הגבלת זמן ישירות מ- Alias (זו לא גרסא זהה לגרסא המלאה, והיא משאירה watermarks ב- rendering)

בשני המקרים צריך להירשם באתר.

אם אתה מתכנן לקנות אחת מהן (:xyxthumbs:) אז לשתיהן יש אפשרות לרישיון סטודנט שזול משמעותית (בערך עשירית מחיר) מרישיון מלא (שאגב, רישיון לא מוגבל בזמן עולה עדיין כמה מאות דולר).

אם במקרה מעניין אותך משהו שיותר דומה לשפת תכנות, יש את POVRay המצויינת והחינמית שהכתיבה אליה נעשית בקבצי סקריפט.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה ,על איזה תוכנה הכי הייתה ממליץ לי להתחלה ככה?

תודה.

פורסם

אני יגיד לך דבר כזה אין הבדל משמעותי הין התוכנות

אבל כיום אני אישית רואה כמה יתרונות מאוד משמעותיים ב XSI שעוזרים למשתמש

אם יש בך מוטיבציה של ממש ללמוד תלת מימד אתה לא תתייאש

אני מציע שתתחיל עם XSI למרות שהיא ללא ספק המסובכת ביותר, ואם זאת אני חושב שהחכמה ביותר

אני יכול להביא לך מדריכי וידאו שלה אם תרצה תיכנס ל ICQ שלי

292550067

בהצלחה

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לעצב.

אם אתה רוצה לעצב דמיויות קח את מאיה Maya היא מקצועית לזה (רק לידע כללי הדמות "גולום" משר הטבעות נוצרה במאיה).

אם אתה רוצה לעצב נוף רכבים מטוסים ביתים וכל מה שעולה על רוחך פרט לדמויות כך את 3Ds Max 5. למה 5 למרות שיש כבר 7? כי 5 היא נחשב לגרסא הכי מקצועית על פי המילים של מקצועני ה 3ds max וגם יש בה הכי פחות באגים.

חות מזה לתוכנות האלה אפשר למצוא מלאאא מדריכים באנגלית אפילו באתרי הבית של התוכנות שזה ממש עוזר להבין את התוכנה וללמוד ועד שתסיים את המדריכים תוכל לבנות דברים ממש יפים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני הולך על ה3d max 5 אבל אני מסתבך עם האתר,יש לי סרביס-פאק שתיים,ראיתי שיש שם רק לאחד...

תוכלו לתת לי קישור ישיר בבקשה?

תודה רבה!! :smile1:

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לעצב.

אם אתה רוצה לעצב דמיויות קח את מאיה Maya היא מקצועית לזה (רק לידע כללי הדמות "גולום" משר הטבעות נוצרה במאיה).

אם אתה רוצה לעצב נוף רכבים מטוסים ביתים וכל מה שעולה על רוחך פרט לדמויות כך את 3Ds Max 5. למה 5 למרות שיש כבר 7? כי 5 היא נחשב לגרסא הכי מקצועית על פי המילים של מקצועני ה 3ds max וגם יש בה הכי פחות באגים.

חות מזה לתוכנות האלה אפשר למצוא מלאאא מדריכים באנגלית אפילו באתרי הבית של התוכנות שזה ממש עוזר להבין את התוכנה וללמוד ועד שתסיים את המדריכים תוכל לבנות דברים ממש יפים.

בהצלחה.

אין ממש קשר בין דמויול ל MAYA ...

מידול םפוליגוני הוא זהה בשתי התוכנות רק עם ממשק שונה, ואם מדברים על מידול אורגני אז בשתי התוכנות יש שימוש ב SPLINE, nurbs ו CURVS

אין הבדל כעמט רק מבחינת נוחיות

פורסם

night-fire

הבעיה ב 3ds max 5 שאי אפשר למצוא אותו :smile1: אני לא הצלחתי שלחו לי אותו באייס סי קיו במשך יומיים.

BUNNY

אני מכיר אותך מאיפשהוא? נראה לי היית ה mpdan או csforums או פיגוז לא זוכר =\

בהעיקרון אתה צודק אבל מאיה נחשבת לתוכנה של של מידול דמויות למרות שאפשר גם ב 3DS MAX אבל מאיה נחשבת למידול דמויות אבל איך שאתה רוצה

פורסם

חח הרגע הסברתי לך למה היא לא נחשבת תוכנה למידול דמויות כיום יותר מאחרות :lol:

=) אנשים לא בוחרים את התוכנה לפי סוג המידול שהם רוצים.. מי שרוצה להיכנס חזק לתחום התלת מימד לוקח בחשבון שהוא פשוט ילמד למדל הכול בסופו של דבר וכיום זה גם לא משנה באיזו תוכנה תבחר כי כולן מציעות את אותם פיצ'רים פחות או יותר במידול

פורסם

חח סליחה לא שמתי לב פשוט דיברתי בטלפון באותו זמן וקשה לי לחשוב ככה כשאני מדבר אם משיהוא אחד על משהוא ועונה למישהוא בפורום לנושא אחר בכלל.

והיית במקרה ב mpdan או csforums?

פורסם

אני לא זוכר שום גרסא של 3DSMax שהייתה יציבה במיוחד (ואני עובד איתה מגרסא 2), וכבר קרה לי שגרסאות 6 ו- 7 דפקו לי קבצים.

מה שכן, התעופות שלה קורות בדברים מתקדמים יחסית (character studio, reactor ו- rigs מורכבים) שסביר להניח שעד שתצטרך אותם כבר תצא גרסא חדשה.

פורסם

צודק

דיסקריט לא מוציאה גרסא בלי באגים כדי שתמיד היא תוכל לשפר ולמכור

3ds max לא תוכנה יציבה.

פורסם
  • מחבר

אוקי קראתי את התגובות וירדתי מ-3d max יש לך קישור ישיר ל-maya?

תודה. :smile1:

פורסם

אני לא מבין למה אתם כל כך נגד 3ds max? לפי דעתי תוכנה מאוד טובה בעיקר בשביל להתחיל איתה בתלת מימד.

אצלי היא פעלה עלפנטיום 3 800 112 זיכרון וכרטיס מסך NVIDIA ALLADIN TNT2 וקרה רק בגלל שהפעלתי יותר מידי תוכנות שאכלו יותר מידי זיכרון חות מזה היא לא קרסה.

ולי שאמר שהיא קורסת השתמשת ב גירסא 5?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים