פורסם 2002 ביולי 2523 שנים 1. איזו גירסא הכי קלה טובה וידותית למשתמש המתחיל ? 2. אחרי ההתקנה... איך אני מפעיל את הלינוקס ? מה יעלה ... הווינדוז או הלינוקס ? 3. כדי למחוק את הלינוקס צריך לפרמט כמו בווינדוז או שיש מחיקה פשוטה ? אני בטוח שבהמשך יהיו לי עוד שאלות תודה
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים 1. רדהט 7.3 הוא טוב למתחילים2.שתעלה את המחשב יהיה לך מסך בחירה בין ווינדוס ללינוקס3.אתה צריך למחוק את המחיצות של הלינוקס ולשחזר את הMBR של ווינדוס...זה תלוי באיזה ווינדוס יש לך.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אז ככה:1. RedHat 7.3 הכי ידידותית, אל אף שאני ממליץ גם על Mandrake 8.0.2. כאשר אתה מפעיל את המחשב, יופיע לך מסך שנקרא Lilo שהוא מסך בחירה בין לינוקס לבין מערכת הפעלה אחרת.הוא מסך כחול כזה.3. לגבי ההסרה, אתה פשוט עושה פירמוט למחיצה שהתקנת עליה ת'לינוקס, אבל לפני שאתה עוה פורמט, תכנס לDOS ושם תכתוב ת'פקודה הבאה שהיא מבטלת ת'מסך בחירה (ה"Lilo").הפקודה: c:\>fdisk /mbr הפקודה הנ"ל שפוט עושה ניקוי של הMBR!בהצלחה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים fdisk /mbr יפעל רק עם יש לך ווינדוס מבוסס על דוס...אם יש לך ווינדוס מבוסס על NT אז אתה צריך לעלות את המחשב מהדיסק של ווינדוס ולתקן ממנו..תעשה חיפוש בפורום כבר דנו על הנושא הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.