עבור לתוכן

העם יש הבדל גדול בביצועים בין T1 ו T2??.... דילמה בין 2x512 או 4x512?..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז זהו אחרי דילמה קשה.. ושיחה ארוכה עם החברה של נעה שהם באמת אחלה!!

הוחלט ללכת על:

gskill 512x2 pc4800 FF

amd x2 4400+

dfi sli-dr!

כול החלקים ההלו הולכים להגיע אלי ביום רביעי הבא!!.. כך מקווה..

ובקשר ל7800 אני הולך לקנות אחד נכון לעכשיו.. וגם זה תלוי עם אני יצליח למכור את הכול המחלקים שייש לי למכירה (בחתימה)

יחיאל

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זהו אחרי דילמה קשה.. ושיחה ארוכה עם החברה של נעה שהם באמת אחלה!!

הוחלט ללכת על:

gskill 512x2 pc4800 FF

amd x2 4400+

dfi sli-dr!

כול החלקים ההלו הולכים להגיע אלי ביום רביעי הבא!!.. כך מקווה..

ובקשר ל7800 אני הולך לקנות אחד נכון לעכשיו.. וגם זה תלוי עם אני יצליח למכור את הכול המחלקים שייש לי למכירה (בחתימה)

יחיאל

תתחדש יחיאל, מערכת נפלאה.

שים לב שמערכות amd שונים מעט ממערכות אינטל, המושג באס לא קיים במערכות amd ולהגיע ל 320 זה לא תמיד אומר שתקבל מקסימום ביצועים

תנסה להריץ את ה ff על 2.5-3-3 ב 300mhz אם הם יהיו יציבים שם תקבל ביצועים טובים יותר מה 320 או אפילו 325 ב 3-4-4, התיזמונים משפיעים - ומאוד.

ה ocz נחשבים לזיכרון tccd רגיל משהו, למעשה כמעט כל gskill או tccd משובח אחר מגיע למספרים האלו.

פורסם
  • מחבר

תתחדש יחיאל, מערכת נפלאה.

שים לב שמערכות amd שונים מעט ממערכות אינטל, המושג באס לא קיים במערכות amd ולהגיע ל 320 זה לא תמיד אומר שתקבל מקסימום ביצועים

תנסה להריץ את ה ff על 2.5-3-3 ב 300mhz אם הם יהיו יציבים שם תקבל ביצועים טובים יותר מה 320 או אפילו 325 ב 3-4-4, התיזמונים משפיעים - ומאוד.

ה ocz נחשבים לזיכרון tccd רגיל משהו, למעשה כמעט כל gskill או tccd משובח אחר מגיע למספרים האלו.

אני יודע אחי ומין הסתם אחרי שלמדתי את כול הפלטפורמות של אינטל (נוורטוואד/פרסקוט/דותן!!! ) הגיע הזמן לקצת כפולי ליבהההה חחח

בכול מקרה אחי תודה על התמיכה ובקשר לזיכרונות לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר.. (תקן אותי עם אני טועה ) ואני אישית מתכנן לתת להם קצת מתח ולראות כמה הם יתנו לי... וכמובן שאת הקרור גז שלי אני הולך לשפר על ידי החלפת קומפרסור ובלוק קרור ולהפוך אותה לmach2 gt ! ואז יהיה הרבה יותר על מה לדבר..

הבעייה היחידה שאינ מפחד ממנה היא שלכפולי הליבה יש הרבה מאד בעיות עם אוברקלוק!! והיא שלפעמים ליבה אחת תעשה אוברקלוק של 60 אחוז ואילו ליבה אחרת תעשה רק 10 אחוז!! ואז זה יוצר מצב שאתה לא יכול לעשות יותר מ 10 אחוז אוברקלוק בגלל הליבה "שדפוקה" מקווה מאד חזק לא ליפול על אחד כזה!...

ובקשר לכרטיס מסך כולם אמרו לי ללכת על כרטיס פשוט שיפעיל לי הכול אבל החלטתי שעם כבר משפרים מערכת באמת בת זונה :-X שייש לי עכשיו (מפרט בחתימה) אז קונים את הכי טוב ואני יקנה רק 7800 אחד כי תמיד אפשר להוסיף עוד אחד בהמשך.. אני רק מחכה ל7800gtx של אסוס שיגיע כבר !!.. כי רק לאסוס אין את ה cold bug כך שאולי עוד איזה חודש אני ישקול לחבר ל 7800 איזה קרור גז (ה vapochill xe ) שיהייה זרוק לו בארון חח

יחיאל

נ.ב

לפי מה שהבנתי מנעה יש כבר 2 אנשים שהזמינו את ה 7800 מעניין מי אלה,....

:cool2:

פורסם

אני יודע אחי ומין הסתם אחרי שלמדתי את כול הפלטפורמות של אינטל (נוורטוואד/פרסקוט/דותן!!! ) הגיע הזמן לקצת כפולי ליבהההה חחח

בכול מקרה אחי תודה על התמיכה ובקשר לזיכרונות לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר.. (תקן אותי עם אני טועה ) ואני אישית מתכנן לתת להם קצת מתח ולראות כמה הם יתנו לי... וכמובן שאת הקרור גז שלי אני הולך לשפר על ידי החלפת קומפרסור ובלוק קרור ולהפוך אותה לmach2 gt ! ואז יהיה הרבה יותר על מה לדבר..

הבעייה היחידה שאינ מפחד ממנה היא שלכפולי הליבה יש הרבה מאד בעיות עם אוברקלוק!! והיא שלפעמים ליבה אחת תעשה אוברקלוק של 60 אחוז ואילו ליבה אחרת תעשה רק 10 אחוז!! ואז זה יוצר מצב שאתה לא יכול לעשות יותר מ 10 אחוז אוברקלוק בגלל הליבה "שדפוקה" מקווה מאד חזק לא ליפול על אחד כזה!...

ובקשר לכרטיס מסך כולם אמרו לי ללכת על כרטיס פשוט שיפעיל לי הכול אבל החלטתי שעם כבר משפרים מערכת באמת בת זונה :-X שייש לי עכשיו (מפרט בחתימה) אז קונים את הכי טוב ואני יקנה רק 7800 אחד כי תמיד אפשר להוסיף עוד אחד בהמשך.. אני רק מחכה ל7800gtx של אסוס שיגיע כבר !!.. כי רק לאסוס אין את ה cold bug כך שאולי עוד איזה חודש אני ישקול לחבר ל 7800 איזה קרור גז (ה vapochill xe ) שיהייה זרוק לו בארון חח

יחיאל

נ.ב

לפי מה שהבנתי מנעה יש כבר 2 אנשים שהזמינו את ה 7800 מעניין מי אלה,....

:cool2:

הזיכרונות זה די מזל, המינימום שה ff עושים מצויין ויש לי זוג ff כאן, אבל לא חסרים le או la שיעקפו אותם, בכל אופןה ff אחלה ביותר.

בקשר ל 4400 ולקירור, שמעתי כבר על מה שאתה רוצה לעשות, נשמע מעניין מאוד ולא פשוט אבל אחלה, ראיתי שהגיעו עם ה 4400 למספרים מרשימים מאוד, מעבד מצויין ואל תדאג בקשר ל cold bug , - שום מערכת סינגאל לא תביא את המעבד שלך ל -40 ואפילו רחוק מזה, ורוב ה 4400 הם ללא באג.

ה 7800 - הוא לא מושך אותי כרגע ולא בתוכניות שלי, ומי שיקנה אותו עכשיו לא יעשה בחוכמה לדעתי, אולי אני יחליף חלק בקרוב אבל חוץ מזה שיהיה לו את הסיפרה 7 הוא לא יהיה דומה בכלל לכרטיס מסך.

מחכה למצפה לראות את ה 4400 בארץ , באמת מעבד מצויין.

אנשים חושבים שיש ביננו "ריב" או תחרות או משהו כזה ולא כך הדבר, אני מאוד מאוד שמח שיש עוד אנשים עם מערכות xtreme וכל עזרה שאתה רק צריך או רוצה אתה מוזמן לפנות אלי :beerchug:

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות זה די מזל, המינימום שה ff עושים מצויין ויש לי זוג ff כאן, אבל לא חסרים le או la שיעקפו אותם, בכל אופןה ff אחלה ביותר.

בקשר ל 4400 ולקירור, שמעתי כבר על מה שאתה רוצה לעשות, נשמע מעניין מאוד ולא פשוט אבל אחלה, ראיתי שהגיעו עם ה 4400 למספרים מרשימים מאוד, מעבד מצויין ואל תדאג בקשר ל cold bug , - שום מערכת סינגאל לא תביא את המעבד שלך ל -40 ואפילו רחוק מזה, ורוב ה 4400 הם ללא באג.

ה 7800 - הוא לא מושך אותי כרגע ולא בתוכניות שלי, ומי שיקנה אותו עכשיו לא יעשה בחוכמה לדעתי, אולי אני יחליף חלק בקרוב אבל חוץ מזה שיהיה לו את הסיפרה 7 הוא לא יהיה דומה בכלל לכרטיס מסך.

מחכה למצפה לראות את ה 4400 בארץ , באמת מעבד מצויין.

אנשים חושבים שיש ביננו "ריב" או תחרות או משהו כזה ולא כך הדבר, אני מאוד מאוד שמח שיש עוד אנשים עם מערכות xtreme וכל עזרה שאתה רק צריך או רוצה אתה מוזמן לפנות אלי :beerchug:

אז זהו שחשבתי להביא la ולראות כמה הם עושים!!.. ובמידה ואני לא יהייה מרוצה תמיד אפשר להוסיף את ההפרש.. בכול מקרה על תשכח שייש לי פה מערכת שלמה!! וברמה מעוד גבוהה.. המפרט בחתמיה.. דותן+מתאם+הלוח שלי+ הזיכרונות+ 6800 אולטרה עם פלטייה של 170 וקרור מיים חח

זה בהחלט מערכת חזקה מעודד עם לא בין החזקות ביותר בפורום הקטן וחמוד הזה... בכול מקרה החלטתי להחליף את הכול ולכן צריך למכור את החלקים המעולים האלה למעוניינים לפרטי...

דבר שני.. בקשר למעבד אני באמת שלא דואג אני יודע ומקווה שהוכל יהיה בסדר.. חח ובקשר ל cold bug היתכוונתי דווקא ל7800gtx ולא למעבד!!.. לא יודע עם אתה יודע או לא אבל לכול הגיפורסים יש בעייה עם קרורים חזקים הכוונה לטמפרטורת ליבה של פחות מ24 מעלות!.. בכול מקרה רק לאסוס ולכמה כרטיסים בודדים אין את הבעייה הזאת ובגלל שאני מיתכוון עכשיו לעבוד עם פלטיה של 170 וואט לכרטיס מסך +בלוק לציפסט אז אני כבר יקנה כרטיס של אסוס בלי הבעייה הזאת!!.. כמו כן בהמשך מתוכנן לחבר לכרטיס מסך את ה vapochill xe שיהיה זרוק (בגלל שאני מחליף בלוק וקומפרסור) וכמובן שלהוסיף לו את הרדיאטור ושאר החלקים ולחבר אותו לכרטיס מסך על מנת לקבל עוד קצת ביצועיים חח.. ועם הפלטייה כדי שלא תהייה זרוקה נחבר אותה עם הבלוק מיים לציפסט... :cool2: שיהייה עוד יותר מעניין!...

השמח לשמוע את דעתך בנושא.. שיפור ויעול המערכת יתקבל בברכה..

בקשר למה שכולם חושיבם מה שנכון נכון באמת כולם חושבים שיש בינינו איזה מלחמה פרטית על מי יהייה במקום הראשון בפורום הזה.. אבל לדעתי אין דבר כזה ראשון או שני כי אין הבדל מערכת אקסטרים תמיד תהייה אקסטרים ולא משנה עם למישהו יהייה יותר טוב ממנה.. והכי מפחיד זה שאנשים עוד שולחים לי בפרטי כול מיני הודעות עידוד חח כאילו אני יוצא לאיזה מלחמת עולם.. :cool2: בקיצור חברהה לצאת מהסרט..

חחח

יחיאל בן חמו :xyxthumbs:

פורסם

למה שלא תישאר עם הכרוסאייר?

פורסם
  • מחבר

כי הם לא יעשו לי 330!! אבל נירא אולי אני ימכור אותם.. או שיהיה עם 4 סטיקים ב t2 אני כבר יבדוק את הכול שהחלקים יגיעו...

יחיאל

נ.ב

מה איתך אחי עדיין בקנטים אהה חח?..

פורסם

אז זהו שחשבתי להביא la ולראות כמה הם עושים!!.. ובמידה ואני לא יהייה מרוצה תמיד אפשר להוסיף את ההפרש.. בכול מקרה על תשכח שיש לי פה מערכת שלמה!! וברמה מעוד גבוהה.. המפרטבחתמיה..

:nono:

פורסם

חח מה אתה רוצה?

ליחיאל יש הרבה כסף למחשב והוא מתעסק בהזמנת חלקים כל הזמן ככה שאין לו זמן ללמוד עברית.. חוצמזה עברית שפה קשה :smile1:

פורסם

למה אתה כ"כ ממהר להפטר מהדותן?

הוא יכול להביא לך ביצועים אדירים עם הזכרון של קורסאייר בגלל שבאס של הדותן הוא באס דיי נמוך. חוץ מזה ממה שראיתי במשחקים בOC הוא יכול לנצח AMD FX.

נראה לי זה פשוט מחלה להחליף לדבר הכי חדש שיוצא.

אבל אם אתה חושב שזה מה שנכון לעשות תתחדש.

וד"א זה להצטרף, בלי ע'.

פורסם
  • מחבר

חברהה סורי בכול הטקע של הבילבול אותיות או שאני לא כותב דברים כמו שצריך!! פשוט אני דיי בלחץ בתקופה האחורנה ושלא לדבר על מה שכולם עושים לי עם כול ההודעות חח לא שזה מפריע אבל עדיין מלחיץ חח בכול מקרה נא להבין...

יחיאל

פורסם

למה אתה כ"כ ממהר להפטר מהדותן?

הוא יכול להביא לך ביצועים אדירים עם הזכרון של קורסאייר בגלל שבאס של הדותן הוא באס דיי נמוך. חוץ מזה ממה שראיתי במשחקים בOC הוא יכול לנצח AMD FX.

נראה לי זה פשוט מחלה להחליף לדבר הכי חדש שיוצא.

אבל אם אתה חושב שזה מה שנכון לעשות תתחדש.

וד"א זה להצטרף, בלי ע'.

Yeah really why?

sounds suspicious....

פורסם
  • מחבר

תבינו חברה הקטע עם הדותן הוא שעכשיו קיבלתי אישור ל4000 שקל וזה או שאני ישתמש בכסף הזה או שפשוט הוא יעלם ואני לא יקבל אותו!!... עכשיו הבנתם?..

חח אז אני מעדיף להישתשמש בכסף הזה ולהביא כפול ליבה 4400 ולמכור את שאר החלקים שייש לי עכשיו ובינהם הדותן ואז לקנות את הלוח והכרטיס וכו וכו!.. בוכל מקהר מקווה שהבנתם חח

יחיאל

פורסם

תבינו חברה הקטע עם הדותן הוא שעכשיו קיבלתי אישור ל4000 שקל  וזה או שאני ישתמש בכסף הזה או שפשוט הוא יעלם ואני לא יקבל אותו!!... עכשיו הבנתם?..

חח אז אני מעדיף להישתשמש בכסף הזה ולהביא כפול ליבה 4400 ולמכור את שאר החלקים שייש לי עכשיו ובינהם הדותן ואז לקנות את הלוח והכרטיס וכו וכו!.. בוכל מקהר מקווה שהבנתם חח

יחיאל

מאיפה כל הכסף?!

פורסם

אישור ל4000 שקל = אישור מההורים להוציא 4000 שקל? או אישור מהממשלה לקבל 4000 שקל לניסוי חשאי בכפולי ליבה? או משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים