פורסם 2005 ביולי 120 שנים יש לי ספק כח של HEC 400W (נקי).. עכשיו רציתי לשאול .. היתכן שזה לא מספיק?הבעיה: אני מכבה את המחשב... מנסה אחרי כמה זמן להדליק שוב... לא עולה! לא נדלק בכלל.... כלום!אין תגובה בכלל....עכשיו השאלה היא.. זה בגלל ש400 זה לא מספיק למה שיש לי או שיש בעיה אחרת ????מפרט הדברים שלוקחים חשמל אצלי:כרטיס טלויזיהRadeon 9800 proשני זיכרונות 400שני מאוררים 120 גוף קירור של טרמל טייק ביג טייפון עם מאוורר 120 ממ'כרטיס קול2 סי די 2 הארד דיסקלדחיבור מולקס מאירזה יותר מדיי עבור הספק?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים גם HEC 300W היה מריץ את המערכת שלך כמו שצריך... זה ממש לא העניין.תבדוק עם ספק אחר לאמת שהוא באמת הבעיה ותשלח אותו להחלפה באחריות.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר הוא לא עולה בכלל או שאחרי פרק זמן של נגיד חצי שעה, הו אעולה?לא עולה בכלל.... וכשאני מנתק משהו אז הוא עולה.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים גם HEC 300W היה מריץ את המערכת שלך כמו שצריך... זה ממש לא העניין.תבדוק עם ספק אחר לאמת שהוא באמת הבעיה ותשלח אותו להחלפה באחריות.תקנה HEC 300 ותחברשלך כנראה גמור
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מי יודע, אולי גם חיבור רופף של הפאואר מהמארז ללוח האםאם יש לך חלקים באחריות תתלונן עליהם ואולי תוכל לבודד הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.