עבור לתוכן

עשיתי מודינג קטן ולא מבין מה קורא !

Featured Replies

פורסם

הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה

מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר

לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 +

הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות?

נ.ב חוטים מסודרים פיקס!

פורסם

יש לך מאוררים שמוציאים את האויר החם החוצה?

זה מאוד מאוד חשוב

פורסם
  • מחבר

נו בטח אחד מתחת לספק אבל הספק לדעתי ממש חם זה יכול להיות שהוא מתחמם בגלל המאוררים?

פורסם

קשה לבדוק?

תנתק את המאוררים ותבדוק אם הספק עדיין מתחמם.

אגב, בטוח שלא רשום עליו כמה W הוא? בדרך כלל צריכה להיות מדבקה עליה מפורטים כל הפרטים שלו...

פורסם
  • מחבר

לצערי לא כתוב כלום אבל מה אין שום דרך אחרת לראות כמה W הוא?

ממי שקניתי אמר לי כך "צריך להיות כתוב כמה W זה על הקופסה " אחרי שחיפש בעצמו ולא מצא אז אמר "אני יודע שזה ספק טוב!" :bash::lol:

BTW אני עכשיו על המחשב של אח שלי בגלל שהמחשב שלי עובר קצת הרבה "מודינג" (חירור והתעללות בקיצור) כי אני מנסה להוריד את הטמפ בדרכים לא דרכים בסוף אני אחליף את הספק :bash:

פורסם

תחליף כינוי אולי זו הבעיה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;)

פורסם

תחליף כינוי אולי זו הבעיה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אולי נוצרו לך מערבולות במארז שמפריעות לזרימה כלשהי במארז, ולאיזורים חמים מאד במארז...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב כך .

סה"כ יש לי מאורר אחד מוציא אויר חם מתחת לספק שהוא גם מעל המאורר של המעבד(80 ממ) .

אחד שמכניס אויר מתחת להרד דיסק (80ממ).

אחד שמכניס אורי מתחת לצורב(40 ממ).

פורסם

אז תוסיף עוד מאורר או שניים ? ::)

פורסם
  • מחבר

בקרוב מאוד אני אמור לקבל 3 מאוררים או בעצם 4 אז אני יוסיף ואז אספר את התוצאות :jump:

אתה מטוח שזה לא הספק?

פורסם

הספק ? אני בספק רציני, שהספק יעלה כל כך הרבה מעלות שהמאוררים לא יצליחו לפנות ? אני לא מאמין... ::)

פורסם
  • מחבר

כל המאוררים מחוברים דרך יציאה אחת של הספק זה לא ישפיע אם אני אחבר לאותה היציאה עוד 4 מאוררים? ::)

אבל יש לי שתי מפצלים

אז מה אתה חושב ישפיע או לא?

פורסם
  • מחבר

אז ככה !

לפני 2 דקות שחקתי ב GTA3 תוך 5 דקות טמפ המעבד הגיעה ל 55 ו לוח 52 ואזור הספק כל כך חם!

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי את הבעיה !

נכון מאחורי המארז אז יש שם מקום למאורר מקום מיוחד בעל עיגול מחורר אז אולי החורים לא מספיקים ומשבשים את זרימת האויר ?

יש לי את היכולת להוסיף עוד חורים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים