עבור לתוכן

העכבר הפסיק להגיב

Featured Replies

פורסם

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A.

הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות.

בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים:

מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך...

מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות).

הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הסוללות עצמן מלאות (מפעילות דברים אחרים), והבעיה קורה גם עם סוללות אחרות.

מה שמוזר זה שאחרי ריסטרט העכבר חוזר להגיב כרגיל - עד הפעם הבאה...

ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של החברה, וזה לא עזר... (אולי אפילו החמיר).

למישהו יש איזה רעיון?  :nixweiss:

תודה מראש...

פורסם

לדעתי, כדאי לצמצם את טווח ההתמקדות בבעיה, נסה לקחת את העכבר ולחבר אותו במחשב אחר, כלומר לנסות לראות אם הבעיה היא בעכבר או באחד מרכיבי המחשב.

פורסם

היתה לי אותה בעיה, ושום דבר לא עזר, אבל עצלו אולי זה יעבוד.

פורסם

לדעתי, כדאי לצמצם את טווח ההתמקדות בבעיה, נסה לקחת את העכבר ולחבר אותו במחשב אחר, כלומר לנסות לראות אם הבעיה היא בעכבר או באחד מרכיבי המחשב.

תנסה באמת על מחשב אחר

אכן הבעיה מוזרה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

טוב, אני לא יודע מה עשיתי, אבל בינתיים זה עובד (טפו טפו טפו טאצ' ווד)...

אם זה יחזור, אני אבדוק על מחשב אחר.

תודה בכל מקרה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

well, הבעיה חזרה...

מה שכן, אני חושב שיש לי כיוון לגבי הפתרון:

היום כשזה קרה שוב (העכבר הפסיק להגיב), ניסיתי לחבר עכבר אחר (אופטי חוטי סטנדרטי של מיקרוסופט), וגם הוא לא הגיב. הנורה שלו אפילו לא נדלקה - מה שגרם לי לחשוב על בעיה ב-USB. ניסיתי לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב (דרך USB), וגם אותה המחשב לא זיהה (המצלמה זיהתה שהיא מחוברת ל-USB, ד"א).

בדקתי את שני העכברים על מחשב אחר, והם עבדו מצוין.

עידכנתי את הדרייברים של הלוח אם, והבעיה עדיין נמשכת...

למישהו יש מושג מה הבעיה במחשב שלי? :-\

פורסם

בסדר, אז יש לנו קצה חוט, זה כבר טוב :), נעזוב את העכבר בצד ונתמקד בלוח האם ובבקר ה-USB שברשותך, נסה לבדוק על-ידי חיפוש פשוט בגוגל האם למישהו יש בעיה דומה עם דגם זה והאם הם הצליחו לפתור אותה, ציין גם את הדגם והחברה של לוח האם שברשותך

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

stupid me

התכוונתי לצרף תדגם להודעה הקודמת...

(BIOSTAR P4TPT (-A013 V1.2

לא נראה לי שזה משנה, אבל p4 2.4 800, 512MB DDR400.

הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של ביוסטאר, v: 6.1.0.1008.

משיחות עם כמה אנשים, שמעתי שאני לא היחיד שהיתה לו הבעיה הזאת. 2 אנשים שדיברתי איתם סיפרו על מקרים דומים, והם חושבים שהבעיה היתה שהעכבר שיבש את ה-USB...

פורסם

נסה לנענע טיפה את התושבת Usb שעל הלוח (לא חזק אנחנו לא רוצים לשבור אותו) כשהעכבר מחובר אליו יכול להיות שההלחמות נדפקו

פורסם

כמה יציאות USB יש לך ? לי באופן אישי יש 6, 2 על הלוח ו-4 שהוספתי, נסה לחבר את העכבר למיקום של יציאה שבה הוא לא היה.

פורסם
  • מחבר

6 יציאות:

2 על הלוח (בפלטת I/O)

2 קדמיות

2 ב"כרטיס" שתופס יציאת PCI.

ניסיתי להעביר את העכבר (גם את החיבור שלו ל-USB וגם את המקלט) בין כל היציאות, לא עזר. כנ"ל לגבי העכבר בדיקה החוטי.

אני בספק עם כלללל היציאות נדפקו (מבחינת הלחמות) במקביל. ובלי שום קשר, ניסיתי לשחק עם זה כבר כשגיליתי את הבעיה, לא שינה הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים