עבור לתוכן

חסמו אותי בפורום באתר מסויים - ניתן לעשות משהו?

Featured Replies

פורסם

היי,

לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום)

נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי)

בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק:

נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה.

השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ?

חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה

אשמח לעזרה

פורסם

חשבת להחליף כתובת IP?

פורסם
  • מחבר

א. לא יודע איך עושים את זה?

ב. לא חשבתי כי לא ידעתי שאפשר

אז איך עושים ובמה זה כרוך? (יש סיכון?, מסובך?)

פורסם

אם יש לך IP מתחלף (כמו לכל הארץ) תתנתק ותתחבר מחדש (תעשה ריסט למודם אם אתה בכבלים\ראוטר).

אם יש לך IP קבוע, תבקש מהספקית להחליף.

תנסה לנקות קבצים שמורים כמו קוקיז וכאלה... אז אתה תגיע למצב של משתמש לא מזוהה ותוכל להרשם מחדש.

בכל מקרה, הייתי פונה להנהלה באימייל ומבקש מהם להוריד את הבאן לפני שאתה נרשם מחדש כנגד רצון ההנהלה, אל תשכח שזה פורום פרטי וזכותם לעשות מה שהם רוצים...

פורסם
  • מחבר

תודה

1.איך אדע אם יש לי IP קבוע?

2. ואם כן, אז ספק האינטרנט יכל להחליף? (אני צריך להסביר למה אני רוצה להחליף? זה מסובך?)

3. פניתי להנהלה, הם לא ממש עונים, לדעתי זו ממש טעות שהם חסמו אותי לכן אני מתוסכל.

פורסם

1. רוב הסיכויים שלא, תכנס ל http://www.whatismyip.com תתנתק ותתחבר מחדש.. תראה אם השתנה ;D

2. במידה והאי פי שלך לא השתנה בגלל הספקית (מה שבדרך כלל רק באקטקום או בחשבונות עסקיים מקבלים), ללא שום בעיה הם יחליפו לך.

3. תחכה לתשובה, אני לא אוהב את הרעיון שמקבלים באן בפורום פרטי ונרשמים שוב בלי לדבר עם ההנהלה, אפילו אם זאת טעות..

בכל מקרה תנסה קודם כל למחוק את הקוקיז ולהכנס לפורום מחדש.

מה לגבי ראוטר או חיבור כבלים? יש לך אחד מהם?

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור כבלים. ומה זה אומר?

לדעתי יש לי IP קבוע כי כבר ניתקתי כמה פעמים מאז את האינטרנט ועשיתי ניקוי כללי בלי קשר לקוקיז ושאר הקבצים הזמניים וההיסטוריה וכו'

אז אם יש לי כבלים אז יש בעיה?

פורסם
  • מחבר

אז הסתדרתי

תודה רבה!!! :yelclap:

דרך אגב, מי הבחורה שמופיעה לי השם שלך? (Vatos-Locos)

בהחלט יפה

פורסם

חברה של הוובמאסטר, אם אני אתן עליה יותר מידי פרטים אני אגמור כמוך, שולח תארדים בפורומים אחרים על הבאן שקיבלתי פה... :-X

פורסם
  • מחבר

:lol:

טוב אז רק נותר לי לתהות אם היא החברה של הוובמאסטר מה היא עושה אצלך...

ועוד בתמונות מתחלפות, נו טוב :yelclap:

פורסם

החברה שלו שטוחה כמו קרש גיהוץ... ;)

פורסם

Fkl0ster, חכה שעמרי יתחבר... :bash:

RaViD, אתה מבוזבז פה בפורום... שלח קורות חיים לבולשת... ::):s07:

פורסם

דון... :-*

נ.ב.

איזה ת'רד אידיוטי.. למה אתה חושב שאכפת לנו אם הסיבה לזה שחסמו אותך מאיזה אתר מוצדקת או לא? :nixweiss:

פורסם

המטרה הייתה שנעזור לו להיכנס לפורום כי גם את זה הוא לא הצליח...

ובקשר להצעת העבודה בבולשת, מה אני אגיד להם? שאני צופה קבוע של CSI? (מה שנכון)

סתם שלחתי את זה כי אנשים מאמינים למה שאתם אומרים, זה קצת מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים