פורסם 2005 ביולי 120 שנים אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופאז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ?????????????נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 ביולי 120 שנים *דחוףוכנראה שהמעבד נשרף באמת... תסתכל עליו בעצמך ותראה אם יש עליו סימנים , כבלים נפוחים \נוזלים וכו'..
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אחי אין כבלים על המעבד?ותקשיב אין שום סימנים עליו איך שהיה ככה נשאר לי!!!!!עזרה?..??אה ואין שום נוזלים שום דבר שקשור לנוזלים אפילו....
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר מישהו עזרה והאם שווה לי ללכת לקנות מעבד חדש?????????????????????????????
פורסם 2005 ביולי 120 שנים נראה לי שהוא התכוון לקבל..אבל גם קבלים אין על המעבד :-\בקיצור,יש לך חבר או מישהוא שאתה יכול לבדוק אצלו את המעבד?אגב שאתה מדליק אתה שומע ציפצופים?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אין שום ציפצופ המעבד בלי המאוור וההיטסינק אליו הוא מתחמם ואז הלוח מצפצפ בגלל שאין מאוורררר למעבד אין לי אצל מי לבדוק :( :( :s05: :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אם הלוח עובד ואין צפצופים כשאתה מדליק את המחשב אז זה לא המעבד לא הזכרונות ולא הכרטיס מסך.תבדוק אם כל החלקים מחוברים כראוי לספק, והמסך מחובר כראוי למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.