עבור לתוכן

התקנת VPN ב WIN XP PRO

Featured Replies

פורסם

כרגע אני גולש דרך מודם Terayon tj 715 דרך USB (ללא כרטיס רשת) ומהירות הגלישה מאוד קטנה ההורדה לא מגיעה מעל 4kb הכניסות לאתרים ארוכות בין כ 5-7 דקות וזה מעצבן. גיליתי שאני כאילו גולש דרך קו טלפון ללא ה VPN ואני לא יכול ליצור חיבור VPN (האפשרות מבוטלת) ואני לא יודע איך להתקין את זה.

מישהו אולי יכול לעזור לי?

פורסם

תחפש ברגיסטרי את הערכים הבאים:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\25

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\26

תסיר את שניהם.

עכשיו תוכל ליצור חייגן VPN.

פורסם
  • מחבר

יש לי רק את הערכים:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\13

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\4

זה קשור לזה שאין לי כרטיס רשת? או שהמודם שלי מחובר דרך USB?

פורסם

יש לי רק את הערכים:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\13

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\4

זה קשור לזה שאין לי כרטיס רשת? או שהמודם שלי מחובר דרך USB?

הממם....כשאתה אומר שהוא לא נותן לך ליצור חייגן VPN, למה אתה מתכוון?

תנסה ככה:

control pantel -> network connections -> file -> new connection -> next -> option 2 (office) -> option 2 (VPN) -> next

מכאן זה שם לחייגן, שם שרת ה L2TP/PPTP של הספק שלך, ואז אחרי שנוצר החייגן צריך להגדיר את הגדרות האטחה שלו...

פורסם
  • מחבר

אני נכנס ככה:

network connection > new connection > connect to the internet at my work space

ואז יש שתי אפשרויות:

1.Dial-up connection

2. Virtual private network connection

ושתיהם אפורים יענו מבוטלים אני לא יכול לבחור אף אחד מהם.

פורסם

נסה להריץ את הקובץ המצורף - אולי זה יעזור

זה תיקון רגיסטרי

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל זה לא עזר

:'(

שוב אולי זה בגלל שאין לי כרטיס רשת?

או שזה בעיה ב XP עצמו?

פורסם

איך הטכנאי של הכבלים התקין לך ככה?? :s07:

תתקשר אליהם שיפתרו לך את זה. (לכבלים, לא לספק)

פורסם

שלום

אם תכנס לתפריט התחל - הפעלה, ותכתוב שם את הפקודה rasphone ותריץ, זה ייתן לך כנראה שגיאה 711

במידה וזה נכון, כנס לגוגל וחפש את הערך xp rasphone 711

בעקרון זה קורה כשאתה מתקין גרסת חלונות על דבי גרסה אחרת, וחלק מההגדרות משתבשות

אפשר לפתור את זה ע"י הרג'יסטרי לפעמים, אבל הדרך היותר פשוטה : (להפעיל מחדש כמו שירותי XP שכרגע לא פועלים במוחשב שלך)

(מה שמצאתי בגוגל)

אתה נותן קליק ימני על המחשב שלי, ובוחר ב"נהל" - manage

שם אתה בוחר בשירותים (services)

אתה צריך להפעיל שירותי REMOTE ו TELEPHONI

עדיף שתקרא את המקור מאשר שאני אתחיל לתרגם את זה

Error 711: When attempting to start the Routing and Remote Access Service, you may receive "The Routing and Remote Access service terminated with service-specific error 711" and Event ID: 7024  in the System Event log of the server shows. This behavior may occur because the Routing and Remote Access Service is unable to start if the Remote Access Connection Manager service, Remote Access Auto Connection Manager, and the Telephony service are disabled.

RESOLUTION: to resolve this behavior, you must use the Services Administrative tool to set the Startup Type of all the Remote Access Connection Manager service, Remote Access Auto Connection Manager, and the Telephony service to Manual.. After you have made these settings, you can restart the Routing and Remote Access Service

אם זה לא עוזר, כנראה שיש עוד שירותים שם שאתה צריך להפעיל, נסה לחפש את המחרוזת שאמרתי לך בגוגל, ולמצוא לינקים אחרים

מנסיון, ובאחריות, זה הפתרון לבעיה שלך.

נ.ב אמרת שאתה גולש דרך המודם טריון (כבלים) שלך

איך זה פאקינג יכול להיות ??

הוא אולי מחובר ומותקן במחשב, אבל אתה בטח לא גולש דרכו

המחשב שלך חייב להיות מחובר לרשת דרך משהו אחר, אולי מודם חיוג ישן שמחובר לקו טלפון

בכל מקרה, אתה לא גולש דרך הטריון נקודה.

(אגב, תקן אותי אם אני טועה, אולי יש לו יכולות חיוג מוזרת שבחיים לא שמעתי עליהן)

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הפקודה rasphone וזה לא הביא לי שגיא זה הוציא חלון כזה אם בחירת חייגן.

טוב אני בטוח שאני גולש דרך המודם טריון. כי רק המודם מחובר למחשב ולכבלים אין עוד שוב רכיב שמחבר בין המחשב לטלפון או לכבלים

הבעיה היא כשאר היה לי וינדוס 98 והפעלת החייגן היו לי אפשרויות כאלה

connect

settings

work offline

וכשאר בחרתי בהגדרות אפשרות שתיים הייתי מגיע להגדרות של כרטיס הרשת הגדרות של ה tcp/ip netbios וכו'.

עכשיו בעת הלחיצה על הכפתור הגדרות מופיע לי מסך כזה של מודם דרך קו טלפון הוא מבקש לבחור איפה אני גר מה האזור חיוג וכו'. גמו בחיבורים השינים של 56k

ונגיד והכל בסדר ואני אכן גולש דרך ה VPN כמו שזה צריך להיות פשוט אולי אני מפספס משהוא אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה 4 KB כשהיא אמורה להיות אצלי ב 90KB הכניסה לאתרים איטים בין כ 7-10 דקות כניסה לכל אתר

פורסם

אתה לא מסביר את עצמך בכלל טוב

אתה כרגע מחובר לאינטרנט ?

דרך המודם טריון ? בחייגן יש שם משתמש וססמא של הספק שלך ? זה חייגן שאם אתה נכנס למאפיינים שלו, ב HOST בכללי רשומה הכתובת של הספקית שלך ?

(משהו כמו cable.isp.net.il או כתובת IP כלשהיא)

ופשוט הבעיה היא ביצירת חייגני VPN חדשים ?

קודם כל הבעיה לא קשורה להתקנת המודם או התשתית או הספק נקודה, זאת בעיה במערכת ההפעלה שלך, ואם אתה מוריד כ"כ לאט, אפשר לעשות מלא בדיקות למה זה קורה.

אני ממליץ בחום שתתקשר לספקית שלך, אולי תתקל בתומך שיש לו כח לעזור לך והוא מספיק נחמד ומספיק מקצועי לעשות את הבדיקות איתך בטלפון...

מה שאני מציע :

כנס ללוח בקרה לאפשרויות טלפון ומודם, למיקומים.

אם יש שם כבר מיקום, תגדיר אחד חדש, ואת הישן תמחק (כשאתה מגדיר מיקום חדש, פשוט תכניס איזה איזור חיוג, ותאשר את זה, לא צריך לשנות שום דבר אחר)

עכשיו לך תנסה ליצור חייגן חדש, ותראה אם ה VPN אפור או לא עדיין.

אם הוא אפור, בכל מקרה, תפעיל את השירותים שדיברתי עליהם קודם, תעבור על כל מה שרשום למעלה, גם אם אין לך שגיאה 711.

עכשיו

במידה ואתה יכול ליצור חייגן VPN אחרי כל הפעולות האלה, ועדיין איטי לך הגלישה (תתקשר לספק שלך, בשביל זה יש תמיכה, הם ייאתרו איתך את הבעיה)

במידה והתומך שענה לך לא היה מספיק מקצועי בבדיקות וטיפולים , אז ככה :

מחק את החייגן הנוכחי שלך (אם יש עוד, מחק את כולם)

תעביר את החיבור של המודם למצב לא זמין (לחיצה ימנית על ה local area connection ששייך למודם שלך, בין אם זה USB או כ.רשת, ובחירה ב"בטל")

כנס להתחל-הפעלה

תרשום שם

netsh int ip reset 1.log

תאשר את זה, חלון שחור של דוס ייפתח וייסגר אחרי כמה שניות

עכשיו, מאוד חשוב - אם יש לך service pack 2 על ה XP שלך, תריץ משם (התחל - הפעלה)

גם את הפקודה הזו :

netsh winsock reset

שוב חלון נפתח, ונסגר.

(אם אתה לא יודע אם יש לך SP2 או לא, תרשום WINVER בהתחל-הפעלה, והוא ייתן לך את הגרסה שלך, זה כתוב בסוף של השורה השניה)

אחרי שהרצת את הפקודה (או את שניהן)

תאתחל את המחשב שלך

תפעיל בחזרה את הקישור למודם (קליק ימני, ו"הפעל" על ה locarl area connection)

תכנס לאתר הספקית שלך, שנמצא ברשת הפנימית של הכבלים (במקרה של נטויז'ן אני יודע שזה 212.143.205.211, לספקיות אחרות תתקשר ותשאל)

ותוריד את החייגן שלה, ותתקין אותו, אם הוא דורש איתחול, תאתחל שוב

תדאג לנקות את כל הבולשיט שהחייגן בד"כ מתקין כמו, את אתר הבית של החברה , בהפעלה של המחשב, והקיצור דרך המאפן על הדסקטופ.

תתחבר עם שם המשתמש והססמא שלך, ותראה מה המצב.

אם זה עדיין איטי, תמיד תוכל לבדוק עוד בטלפון עם התמיכה של הספק.

לפני שאתה מתקשר תדאג לעשות את כל מה שאמרתי, זה עוזר בהמון מקרים

והכי חשוב, לפני כל הפעולות האלה, פשוט תוציא את המודם מהחשמל, לאיזה דקה או 2, ותחזיר אותו (תשים לב אם לוקח לו יותר מדי זמן להסתנכרן, אז בעיית המהירות אולי קשורה לתשתית שלך, ולא למחשב עצמו, למרות שגם בו יש בעיה כנראה)

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את הבעיה

בקשר לחייגן VPN הייתי צריך למלות אתהארץ שלי ואת איזור החיוג ואז זה נתן לי לצור את החייגן

בקשר למהירות ביטלתי שתי תוכנות המופעלות בעת הדלקת המחשב:

mscript.exe

winnish.exe

הם גם ניסו ליצור שרת בכל התחברות לאינטרנט אז ניסיתי לבטל וזה עבד

תודה רבה לכל מי שהיה לו סבלנות עליי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים