פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס".וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד.תודה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים בעיקרון ממש לא מומלץ להתעסק עם המתח של המעבד... יכול לגרום בעיות קשות ואפילו לשריפה!אם יש לך ליבת ניקסטל המתח צריך להיות- 1.5 +-אם יש לך ליבת ווינצ'סטר\ווניס המתח צריך להיות -1.4+-
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים פשוט אל תשחק עם זה.המתח שמגיעה בסטוק הוא המתח המומלץ מעלים מתח רק שעושים OC אפשר להוריד מטח אבל חוץ מזה שזה מוריד קצת מעלות זה לא נותן הרבה..בדרך כלל זה גם גורם לאי יציבות.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים לא נכון אחי!יש לוחות שמגיעים עם מתח סטוק על 1.7 ואנשים צריכים להוריד ל1.4והם גם לא מבינים למה המעבד שלהם כזה חם...אז כל אחד צריך לבדוק את שלו!
פורסם 2005 ביולי 120 שנים אם יש לך לוח נורמאלי עם גסאת ביוס לא לפני שנים רבותפשוט לך בביוס להגדרות המתח ותהפוך אותם לאוטומטי
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר שאלתי את זה כי בלוח אם שלי GIGABYTE K8NF9 המתח של הסטוק היה 1.6 וזה ממש חימם לי את המעבד.הנמכתי את המתח ל1.4 ועכשיו הוא עובד מצוין ולא מתחמם.לפני כמה זמן מישהו אמר לי שכאשר הורדתי את המתח של המעבד ל1.4 הורדתי מהכוח של המעבד ושהוא עכשיו עובד פחות חזק, האם דבר זה נכון?ועוד שאלה קטנה, איך אני יכול לבדוק מה הליבה שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.