פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר אני יוכל לפתוח את הצינורות אל תדאג לזה 90 אחוז אני יצליח. מה אתה חושב שאם אני פותח את הצינורות זה לא יגיע כמעט לרמה של 6800GT?.? אם OC בליבה אני יכול להגיע למהירות של GT ואפילו לעבור אותה.. כמובן ש 6800GT עם OC יהיה באמת חזק. אבל מה אכפת לי כרטיס ב 1500 ש''ח ואני מגיע איתו לביצועים של כרטיס 2200+ זה מתשלם יותר בשבילי
פורסם 2005 ביולי 220 שנים לי יש 6800NU ואני חוזר על מה שראול אמר: ה-6800 הרגיל לא יגיע לביצועים של הג'י טי- עם פתיחת צינורות זה עדיין לא קרוב כל כך! יש עוד אוברקלוק נכבד שתצטרך לעשות לכרטיס כדי שיתקרב לג'י טי!אם באמת אין לך הגבלה של תקציב הייתי ממליץ לך על ג'י טי בלי לחשוב בכלל(זה שווה את ההשקעה!)
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר Street-Fighterאתה פתחת צינורות על פי אתה אומר את זה??אם 6800NU לא כל כך רחוק מ GT בלי פתיחת צינורות אז למה שם פתיחת צנורות הוא לא יהיה כמוהו??ואני מדבר על הפרשים במשחקים..לא אכפת לי כמה הוא יקבל ב בנצמרקים
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר נוו וואי מה הבעיה אז לעשותת OC לזכרונות ולליבה + פתיחת צינורות אז למה שהוא לא יגיע לרמה שלו??בכל מקרה רק אם פתיחת צינורות הוא ממש קרוב לרמה שלו שזה לא ממש משנה..
פורסם 2005 ביולי 220 שנים ה COOLER MASTER בפנדאס נראה כל כך SIRTEC שזה חייב להיות SIRTEC. ספק רע זה לא יהיה. אני כמעט בטוח שאם תפתח אותו תגלה שכתוב בפנים SIRTEC שמייצרים ספקים להרבה חברות כמו THERMALTAKE למשל. על פניו זה נראה קניה יותר טובה מ HEC300ART.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים ל-Coolermaster יש יכולת ייצור עצמאית, הם גם מייצרים עבור אחרים. זו חברה גדולה, לא אחת שצריכה להסתמך על חברות אחרותלא יודע מי זה Sirtec, אבל אני מאוד בספק אם הם לקחו איזשהו חלק בתכנון\ייצור הספקים של Coolermaster
פורסם 2005 ביולי 220 שנים SIRTEC היא יצרן OEM גדול שמייצר להרבה חברות. תסתכל על הספקים של TT ותראה שהם נראים אותו דבר. SIRTEC מייצרת עבור TT כמו עבור רבים אחרים. הרשת הקדמית, המיקום והצורה של הסוויטש זה מאוד SIRTEC וזה שלא שמעת על זה לא אומר כלום.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים טוב, מצאתי מקור קצת יותר טוב - לחץ כאןיכול להיות שאתה צודק, אבל אם הוא לא בטוח, אי אפשר לדעת
פורסם 2005 ביולי 220 שנים תשמע, אתמול הרכבתי אחד כזה בדיוק רק 310 וואט, ופשוט נראה בול אותו הדבר (רק בפאנדאס אין מדבקה חיצונית). כדי לדעת ב 100% פשוט צריך לפתוח את הספק.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים Street-Fighterאתה פתחת צינורות על פי אתה אומר את זה??אם 6800NU לא כל כך רחוק מ GT בלי פתיחת צינורות אז למה שם פתיחת צנורות הוא לא יהיה כמוהו??ואני מדבר על הפרשים במשחקים..לא אכפת לי כמה הוא יקבל ב בנצמרקיםG-DDR3 מול DDR1.ההפרש הוא לא ענק אבל הGT כרטיס יותר טוב דיי משמעותית.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מה אתה לא מבין שאפילו אם אתה הילד הכי מבין בעולם זה לא קשור הצינורות לא תמיד נפתחים ובמיוחד אם תקנה כרטיס של חברה ב2 שקל. וגם למה אתה חושב שזה לא בעיה לעשות אוברקלוק מטורף אני רואה שאתה יותר מדי מזלזל בזה ובסוף תמצא את עצמך עם כרטיס שרוף
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר OC קטן לא ענק.. ורוב הסיכוים שיפתחו הצינורות זה לא ממש מדאיג אותי אני רוצה לקנות את זה תגידו לי אם זה שווה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=6898 בכל מקרה ה 6800GT יותר טוב אבל לא בהרבה ולא בקצת.. אבל עם פתיחת צינורות הם יהיו מאד קרובים בביצועים שזה כמעט לא יעזור.. אבל עם OC אני יכול להגיע ולעבור את 6800GT (אני מקווה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.