פורסם 2005 ביוני 3020 שנים אני רוצה לקנות את כרטיס 6800NU. ויש לי את הלוח אם הזה :ABIT IS7-E אני לא ממש הבנתי אבל לפי מה שהבנתי אין לו SLI לא יודע מה זה אפילו חחחח בקיצור אם אני יקנה את 6800NU אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי? ואם אני יוכל אז הביצועים שלו יהיו נמוכים ??? תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר יש בפנדה של לידיטק של AGP זה לא מטריד אותו.אבל השאלה עם הלוח שלי יוכל לנצל את הכרטיס מסך הזה?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר למה חלש?? קניתי אותו לפני שנה וחצי זה 2.8 של P4 החדש בטכנולוגית HT מה זה נחשב לחלש?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים איזה שטויות.. המעבד הזה לא חלש, זה אחלה מעבד.בקשר לכרטיס מסך - הכרטיס מסך יתאים בצורה מלאה, אין לך מה לדאוג.איזה ספק יש לך?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים הכוונה הייתה בזיכרון, אם הוא ישחק עם פילטרים גבוההים זה קצת יאט אבל פשוט ציינתי עובדה
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר איזה שטויות.. המעבד הזה לא חלש, זה אחלה מעבד. בקשר לכרטיס מסך - הכרטיס מסך יתאים בצורה מלאה, אין לך מה לדאוג. איזה ספק יש לך? האמת ידעתי שהוא לא חלש זה לא נראה לי הגיוני אין לי AMD אבל יש לי מעבד בינוני ++ ספק לא יודע.. 500 אני רק יודע איך אפשר לבדוק?? ובזיכרון בעיה? DDR400 ואל תדאג אני גם מוסיף עוד זיכרון שיהיה לי 1000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.