פורסם 2005 ביולי 220 שנים מזתומרת "חוסמת את ה"IP ? באיזה תחומים? גלישה? שיתוף?אני מכיר תוכנות אחרות כמו Steganos Internet Anonym Pro שכל פרק זמן נתון קופצת לשרת פרוקסי אחר בעולם, ונותנת לך אפשרות לגלישה אנונימית כביכול.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים למה כביכול?כי אין כזה דבר להיות אנונימי באינטרנט. זה כמו שתבקש שישלחו לך חבילה בדואר מבלי לתת את הכתובת שלך: גם אם יהיה מתווך באמצע (proxy) שיקבל את החבילה הרי הוא צריך להעביר אותה אליך בסופו של דבר ועל כן כתובתך גלויה לו. לפיכך תמיד יהיה גורם שה-IP שלך יהיה מתועד ב-log שלו יחד עם הבקשה, תאריך ושעה.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אבל אל תשכח שיש שירותים של אתרים מסויימים שלא יתנו את הכתובת שלך ואם יהיה משפט הם ינסו כמה שיותר לא להביא אומנם זה עולה כסף אבל זה גם סוג מסויים של חסימת איפי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.