פורסם 2005 ביוני 3020 שנים יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן,מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט.אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת.ובכן הנה המפרט שלי:P4 2.8512 ramreadeon 9600 xt 256 mgasus p4p800 (אני דיי בטוח.)נ.בזה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע.ענו לי בבקשה.נ.ב 2אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו.ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים דבר ראשון תשנה כותרתהבעיה היא כנראה אזעקת טמפרטורה של הביוסתבדוק טמפרטורות במחשב
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר דבר ראשון תשנה כותרתהבעיה היא כנראה אזעקת טמפרטורה של הביוסתבדוק טמפרטורות במחשבand how do i do that?ואיך לקרוא לכותרת שלי?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים 42 - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. כותרת כגון - "מופיעה אצלי בעיה במשחקים, הרמקולים של המחשב משמיעים רעש של אזעקה והמחשב קופא." הבעיה נשמעת לי אכן כמו בעיית חום. מה שאני מציע לעשות - תבדוק את הטמפרטורות ע"י אחת מהתוכנות האלו(תבחר את התוכנה שמתאימה ליצרן הלוח שלך)
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר !!!הטירוף ממשיך ושובר לו מעצורים.הורדתי את התוכנה של Asus, לפי לוח האם שלי שהוא של Asus,לחצתי על הסטפ וזה עשה ליחלון שלמעלה יש "16 bit windows subsystem"וכתובC:\windows\system32\autoexec.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to terminate the application.ויש לי ללחוץ Close וIgnore ובשניהם אין זה עובד.ניסיתי להחליף בין 16 ביט ל32 ואין זה עבד.מה עליי לעשות?OO
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר לא אמורה להיות בעיה.. בטח שלא עם התוכנה הזאת איזה ווינדוס יש לך בכלל?XP PRO עם סרביס פאק 2.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים תוריד אוורסט ותראה מה בדיוק הלוח אם שלךאולי הוא שונה ממה שאתה חושבhttp://www.lavalys.com/products/download.phpבנוסף בתוכנת אוורסט בלשוניתcomputer->sensorיש את הטמפרטורות של המערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.