עבור לתוכן

בעייה מוזרה ב-BOOT של המחשב...

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד...

היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדוס ואז החלטתי לפרמט את הכונן בו מותקן הווידוס. אח"כ החלטתי לנסות שוב ויצאתי מתפריט ההתקנה. ואז כשהגיע הקטע שהוא רצה שאני אלחץ כדי להפעיל את ההתקנה שוב לא עשיתי כלום והמחשב עלה! שיניתי שבו את סדר הBOOT בביוס אבל כשהוא עלה כשהדיסק קשיח מוגדר ראשון הוא נתן את אותה הודעה שציינתי מקודם ולא הזיז לו כלום הוא לא עלה ..... אז שניתי שוב את הסדר BOOT לCDROM ולא עשיתי כלום והווידוס עלה!

מישהוא יכול לעזור לי פה כי אין לי מושג מה לעשות.

תודה מראש למי שיוכל לעזור..

פורסם

כל מה שהיית צריך לעשות זה לחבר רק את הכונן שעליו מותקן הWIN ולנתק את הכונן השני, או לשנות את סדר הBOOT שלהם

כשהפעלת את המחשב עם כונן אחד בלבד, המחשב זיהה אותו בתור הכונן הראשי, וכאשר חיברת את הכונן השני שעליו בעצם מותקן הWIN, המחשב לא ניסה לעשות ממנו BOOT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים