פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה...עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ?(ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...
פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים מחבר בוא נגיד 6 סוגים של דרייברים שלו, ובוא אני אוסיף עוד משהואם אני מעביר את הסאונד רק לצד ימין או רק לצד שמאל שומעים נפלא... איך זה ?
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים באיזה גרסה של חלונות מדובר?כי אני יודע של 2000 ולXP,יש לפעמים כאבים לעבוד עם כרטיסים של קריאטיב, וצריך להוריד איזה עדכון מWindowsUPdate.
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים תלוי..אם אתה מתכוון להזמין אונליין אז אתה צודק, אבל אם אתה מתכוון ללכת לחנות ולקנות, אז אתה טועה.ייקח לך יותר זמן ללכת לחנות ולקנות כרטיס מאשר לפרמט ולהתקין ווינדוס...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר ניסית לעשות שוב פורמט והתקנה מחודשת של ווינדוס? אולי משהו נדפק באמצע... 1. מה יכול להדפק ? 2. אני אזמין אוןליין איזה LIVEVALUE שיעלה שקל ?
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים בוא נגיד 6 סוגים של דרייברים שלו, ובוא אני אוסיף עוד משהואם אני מעביר את הסאונד רק לצד ימין או רק לצד שמאל שומעים נפלא... איך זה ?מאיפה אתה מעביד לצד ימין/שמאל??מהמחשב או מהרמקולים עצמם?
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים הצרצר שלךכנראה משתתף עים עוד משהוא ב IRQ (הוא צריך 2 אחד ל חלונות ואחד לדוס) זאת בעיית התקנה (תנסה להחליף לו את המקום) אבל ראשית תבדוק בתוכנה של המיקסר של קריאטיב את מצב בקרת העוצמות. דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.