עבור לתוכן

בעיה עם המחשב..

Featured Replies

פורסם

טוב שמעו... פעם כתבתי על זה דיון ואמרתי שיש לי בעיה במחשב שאני משחק מידי פעם במשחקים ואז המחשב אחרי כמה זמן עושה ריסט....

היה לי ati readon 9200 ואמרתם לי שאולי זה בעיה בכרטיס מסך אז קניתי אחד חדש...

לא אחד ממש טוב כי אני לא משחק במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב.. אני משחק COUNTER STRIKE

קניתי

geforce fx 5700

וזה עדיין עושה ריסט.. רק הפעם זה עושה מסך כחול לפני הריסט וכתוב שם איזה משהו ...

לא ממש הספקתי לקרוא כי זה עובר מהר אבל הספקתי לקרוא שם קטע שאמור להסביר לי איך לסדר תבעיה... זה כותב :

" disble bios memory such caching or shadowing "

וזה כתב עוד דברים על זה מה שהספקתי לקרוא...

מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני כבר רוצה לסדר תבעיה הזאת... זה מאז שקניתי תמחשב... וכבר נמאס לי מזה

ואיך אני משנה את מה שזה כותב לי במסך הכחול הזה... איך מבטל את ה

bios memory... caching or shadowing..

וגם עוד משהו ששמתי לב אליו זה... שבחורף שיותר קר... אז זה עושה פחות פעמים ריסט.. אבל גם עכשיו שאני בודק את הטמפרטורה במחשב היא לא כזאת גבוה.. אולי הלוח אם מתחמם יותר מידי או מה? אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. לחומרה :x

פורסם
  • מחבר

היי... שמע עשיתי את שלב אחד במדריך שנתתה לי.. : " סימון ה-V מהאפשרות של הפעלה אוטומטית מחדש(Automatically restart) "

ואת החלק השני לא ממש הבנתי....

גם יש שם כמה דברים שאני לא ממש צריך כי רק היום עשיתי פירמוט.. ועדיין יש לי תבעיה... אז זה לא בגלל דריברים וזה.. כי היום הורדתי את הדריברים הכי חדשים...  שיש...

הקטע שהמחשב מתחמם.. זה יכול להיות אבל אני לא חושב ככה.. יש לי מאורר גדול בצד של המארז ועוד מאורר על הכרטיס מסך ועוד כמה מאוררים והסתכלתי בתוכנה והטמפרטורה של המחשב לא עלתה מעל 60....

אז אתה חושב שעם רק עשיתי את שלב 1 זה יכול לסדר לי את הבעיה?

וגם כדאי לי לעשות את ה memtest86

הזה? זה יכול לעזור? זה לא מסובך מידי?

פורסם

אם כבר נתנו לך מדריך, אז תבצע את כל השלבים לפני שאתה שואל עוד שאלות. כי כל מה שיכול לעזור נמצא בתוך המדריך הזה.

אין פתרונות קסם לבעיות מסוג זה. צריכים להשקיע כדי למצוא מה הבעיה. אל תתעצל, זה ממש לא מסובך.

פורסם
  • מחבר

הנה ה MINI DUMP שלי עם אתם יכולים לנתך לי אותן:

http://planet.nana.co.il/starwow/minidump.zip

בהתחלה היה לי שם רק קובץ אחד.. והיום שהתסכלתי פתאום יש לי שם 3 קבצים של DUMP.. אז עם אתם יכולים להסתכל על אחד מהם.. תודה :)

נראה לי הקובץ Mini063005-02.dmp

הוא ההכי חדש שנוצר או

Mini063005-01.dmp

פורסם

ניתחתי לך את קבצי ה-dump..

הקריסה הראשונה שהופיעה(29/6), נגרמה מהקובץ - ALCXWDM.SYS.

מחיפוש קצר בגוגל עלה שהקובץ הזה שייך לכרטיס קול. אני מניח שיש לך כרטיס קול מובנה מבית Realtek והכרטיס קול הוא AC97 נכון?

מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הדרייבר העדכני ביותר בשביל כרטיס הקול שלך(חשוב להזכיר - תבצע הסרה יסודית קודם כל לדרייברים הקיימים)

אם זה לא יעזור, תנסה לבטל בביוס את הכרטיס קול(לעשות לו Disable) ולראות אם מופיעים שוב מסכים כחולים.

הקריסה הבאה(30/6) נגרמה מקובץ המערכת ntoskrnl.exe

במקרה כזה אי אפשר לדעת את הבעיה, משום שהיא תמיד נגרמת בעקיפין ממשהו אחר(זאת יכולה להיות בעיית הדרייבר של הכרטיס קול וכל בעיית דרייבר אחרת, לכן צריך לבצע הסרה יסודית של כל הדרייברים הקיימים במחשב ואז להתקין את הדרייברים החדשים והמתאימים[יכול להיות שהתקנת דרייבר מסויים שלא מתאים למערכת ההפעלה שלך, או לחילופין - התקנת דרייבר שלא תואם לחומרה])

הקריסה האחרונה(30/6) נגרמה מאותה הסיבה שהקריסה הראשונה נגרמה.

פורסם
  • מחבר

אני גם ככה מתכוון לקנות כרטיס קול חדש... כי לפעמים סאונד נדפק לי....

וזה היה מאז שקניתי תמחשב..

עם אני יקנה תמחשב ימחק את כל הדריברים של הכרטיס קול הזה...

ויוריד דריברים לכרטיס קול החדש.. הבעיה תסתדר?

אני לבנתיים ינסה למחוק את כל הדריברים של הכרטיס קול שלי ואני יוריד תהכי חדשים...

פורסם

לפני שאתה קונה כרטיס חדש, תנסה את כל מה שהצעתי למעלה(אם התקנת דרייברים חדשים לא יעזרו, תנסה לבטל את הכרטיס בביוס)

פורסם
  • מחבר

אוקי. מחקתי את הדריבר הישן והתקנתי חדש מהאתר שנתתה לי.. אני נכנס למשחק לבדוק עם זה הצליח עם לא אני יכנס לביוס ויבטל את הקול....

ועם שניהם לא יעזרו? אז לקנות כרטיס קול חדש? או שזה לא בגלל הכרטיס קול?

פורסם

לא בטוח במאה אחוז שהכרטיס קול עצמו הוא הבעיה כאן..

אם שום דבר לא יעזור, פשוט תנסה להשיג מחבר איזה כרטיס קול רק כדי לבדוק, כי חבל לקנות כרטיס קול כשלא בטוחים במאה אחוז שיש בו בעיה.

פורסם

ניתחתי לך את קבצי ה-dump..

הקריסה הראשונה שהופיעה(29/6), נגרמה מהקובץ - ALCXWDM.SYS.

מחיפוש קצר בגוגל עלה שהקובץ הזה שייך לכרטיס קול. אני מניח שיש לך כרטיס קול מובנה מבית Realtek והכרטיס קול הוא AC97 נכון?

מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הדרייבר העדכני ביותר בשביל כרטיס הקול שלך(חשוב להזכיר - תבצע הסרה יסודית קודם כל לדרייברים הקיימים)

אם זה לא יעזור, תנסה לבטל בביוס את הכרטיס קול(לעשות לו Disable) ולראות אם מופיעים שוב מסכים כחולים.

הקריסה הבאה(30/6) נגרמה מקובץ המערכת ntoskrnl.exe

במקרה כזה אי אפשר לדעת את הבעיה, משום שהיא תמיד נגרמת בעקיפין ממשהו אחר(זאת יכולה להיות בעיית הדרייבר של הכרטיס קול וכל בעיית דרייבר אחרת, לכן צריך לבצע הסרה יסודית של כל הדרייברים הקיימים במחשב ואז להתקין את הדרייברים החדשים והמתאימים[יכול להיות שהתקנת דרייבר מסויים שלא מתאים למערכת ההפעלה שלך, או לחילופין - התקנת דרייבר שלא תואם לחומרה])

הקריסה האחרונה(30/6) נגרמה מאותה הסיבה שהקריסה הראשונה נגרמה.

פששש, עזרה מכל הלב. תנו כבוד. שיחקת אותה!

פורסם
  • מחבר

פששש, עזרה מכל הלב. תנו כבוד. שיחקת אותה!

כן הוא באמת נחמד גם

liight נחמד שגם קצת עזר לי...

לא ציפיתי לקבל כזאת עזרה :)

תודה....

פורסם

תודה :)

אני שמח לעזור.

פורסם

עזר בסוף? או שהבעיה נמשכת?

פורסם
  • מחבר

אז זהו.. שאתמול לא ממש יצא לי לשחק במחשב...

היום אני ישחק ... עם זה יעשה מסך כחול אני יבטל בביוס את הכרטיס קול ואז נראה עם זה עושה עוד פעם מסך כחול....

אני יגיד לכם אחר כך... :-*

עריכה:

אוקי עדיין קיבלתי מסך כחול...

אני רוצה לבטל את הסאונד בביוס...

איך אני עושה את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים