עבור לתוכן

מחיקת מחיצה חדשה ולאחד אותה - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום.

ובכן, צירפתי למחשב כונן חדש של WD 40GB, ג'ימפרתי אותו כסלייב. לפני זה היה כונן אחד של 160gb, והיו לו שני מחיצות, אחת של המערכת ואחת של גיבויים.

עכשיו - לאחר שצירפתי את הכונן החדש, שהוא כונן הגיבויים, ברצוני למחוק את המחיצה שהייתה לי ולהוסיף אותה למחיצה של המערכת. אפשרי?

עוד 2 שאלות:

- נגיד ויש לי צורב DVD והארדיסק על אותו ערוץ IDE אחד, מה כדאי שיהיה סלייב ומה כדאי מאסטר? ואיך מאסטר וסלייב באים לידי ביטוי?

- ההארדיסק הזה שהוספתי הוא WD Caviar 40GB.. בן 4 שנים, ועובד כמו בובה (הפרמוט.. הקבצים), אבל עדיין - הוא משמיע מן רעש חרישי כזה, ממש חלש, כמו של מסור... האם הוא תקין \ בטוח?

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול עם פרטישן מג'יק למחוק תמחיצה ואז להוסיף אותה למחיצה הקיימת

לגבי העדיפיות שהDVD והכונן שניהם יהיו על מאסטר פשוט בפריימרי ובסקנדרי

יכול להיות שההארדיסק מקולקל בעיקר עם הוא עושה רעשי שהוא תקול

ויכול להיות שהוא תקין וסתם בגלל אורך החיים שלו הוא מרעיש ככה

בכל מקרה יום אחד הוא יהרס בן כה וכה

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

- יש כמה חברות שמייצרות תוכנה בשם Partition Magic, האם לבחור בזו של סימנטק?

- אז אתה אומר שלשים את הכונן וההארדיסק בערוצים נפרדים, העיקר ששניהם יהיו מאסטר? זה לא מבזבז? למה זה חשוב?

- לא נראה שההארדיסק תקול.. הוא עובד טוב והרעש נפסק, בערך.. נראה לי בגלל שהוא זקן.

פורסם

קודם כל, לא מומלץ לשים את ה-System על מחיצה של 160GB. עדיף שה-System יהיה על מחיצה קטנה יחסית של 8GB לנוחות של גיבויים ושיחזורים.

במידה ואתה רוצה לעשות מניפולציה למחיצות, אתה יכול להשתמש ב-Norton Partition Magic או ב-Acronis Partition Expert.

לא נראה לי שזה רעיון טוב שדיסק קשיח ישן שמועד לתקלות ישמש לגיבויים.

מומלץ שלא לחבר דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים על אותו כבל IDE. הכונן האופטי מאט את המהירות של הדיסק הקשיח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים