פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום.מישהו יודע?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים עד כמה שאני יודע 98 רגיל (לא SE) לא אמור לזהות דיסק בחיבור USB, מכיוון שאלה דרייברים ג'נריים אז אין כל הבדל בין החברות של ה-FLASH DISKתנסה את הדרייבר הזה:http://www.digitalfilm.com/drivers/files/Jdusb2.exeבעיקרון, זה לא אמור לעבוד.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אז מה שאמרו לי נכון...אוקיי תודה.זה פשוט טכנאי אמר לי, ולסמוך עליהם זה כמו לסמוך על המאפיה. בדרך כלל אני יודע דברים כאלה אבל הפעם האחרונה שהתעסקתי עם 98 הייתה לפני איזה 5 שנים, כשעוד לא היה את כל הנושא של הusb... =\
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אז מה שאמרו לי נכון...אוקיי תודה.זה פשוט טכנאי אמר לי, ולסמוך עליהם זה כמו לסמוך על המאפיה. בדרך כלל אני יודע דברים כאלה אבל הפעם האחרונה שהתעסקתי עם 98 הייתה לפני איזה 5 שנים, כשעוד לא היה את כל הנושא של הusb... =\עוד סיבה לעבור לXP
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר בטח xp. זה פשוט בעבודה של אמא שלי... מחשבים ישנים...אצלנו בבית כל השלושה התקנתי xp מזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.