פורסם 2005 ביוני 2820 שנים היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA Dחיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה,עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהםתגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה..כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר טב חיברתי, אבל זה לא עובד ! :'(מה יכולה ליהיות הבעיה?המחשב פשוט לא מבצע פוסט והנורה הקטנה בפינה השמאלית למטה דולקת בכל הנורות!הארדיסק אפילו לא ממשיך לחשוב, כלומר הוא מקבל חשמל ומפסיק לחשוב ולא מעלה את עצמו כי כנראה הלוח פשוט לא נותן לו הוראה לכך בגלל שיש תקלה קודם לכןמקווה לשמוע ממכם תשובה כי אני משתגע :\\\חיכיתי למחשב הזה כ"כ הרבה זמן ודוקא עכשיו שאני מקבל אותו הוא לא עובד..אם למישהו יש איזה שהוא רעיון אני אשמח לשמוע :-\
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הייתה לי פעם אותה בעיה אחרי שניקיתי אבק וסידרתי חוטים....המחשב פשוט סירב להידלק...או שהוא נידלק לשנייה וחצי...אז חיברתי רק חשמל ללוח-אם ואחרי שהספק עבד ונתן מתח ללוח-אם אז חיברתי את החשמל לשאר הרכיבים...תנסה אולי זה יפתור את הבעיה..
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר הייתה לי פעם אותה בעיה אחרי שניקיתי אבק וסידרתי חוטים....המחשב פשוט סירב להידלק...או שהוא נידלק לשנייה וחצי...אז חיברתי רק חשמל ללוח-אם ואחרי שהספק עבד ונתן מתח ללוח-אם אז חיברתי את החשמל לשאר הרכיבים...תנסה אולי זה יפתור את הבעיה..האמתי שניסיתי כבר.. וזה לא עובדניתקתי הכל חוץ מחשמל ללוח בארבעת המקומות שהוא צריך והבעיה נמשכת...: \רעיון ? מישהו .??ני כולי בבאסה כאן
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הייתה לי בידיוק את אותה בעיה עם אותו לוח ועם ספק ANTEC TRUEPOWER 430W, עכשיו, נשרפו לי 2 לוחות, עד שבסוף שלחתי למעבדה שישברו את הראש, בסוף הספק לא היה בסדר(ולא היה לי איך לבדוק כי לא היה לי עוד ספק חזק כזה בבית), בכל מקרה, אתה אמור לחבר רק את הכבל 24פינים\20פינים + ה4 פינים הנותרים הריבוע הזה... ולא שום מולקס או פלופי!ואז תפעיל צריך לעבוד, אבל במקרה שלך הלוח לא מזהה גם לא תמעבד...
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר הייתה לי בידיוק את אותה בעיה עם אותו לוח ועם ספק ANTEC TRUEPOWER 430W, עכשיו, נשרפו לי 2 לוחות, עד שבסוף שלחתי למעבדה שישברו את הראש, בסוף הספק לא היה בסדר(ולא היה לי איך לבדוק כי לא היה לי עוד ספק חזק כזה בבית), בכל מקרה, אתה אמור לחבר רק את הכבל 24פינים\20פינים + ה4 פינים הנותרים הריבוע הזה... ולא שום מולקס או פלופי! ואז תפעיל צריך לעבוד, אבל במקרה שלך הלוח לא מזהה גם לא תמעבד... זה בדיוק הספק שיש לי ! הקטע זה שאני בעצמי טכנאי, ואני עובד במעבדה אבל פשוט אני לא מצליח לפתור את הבעיה ! ובעיה נוספת שאין לי בבית דרך לבדוק יותר מידי לעומק כנראה מחר אני אקח את המחשב איתי ואני אשב עליו עם שאר האנשים שם וננסה למצוא פתרון מקווה שזה יסתדר ולא נהרס שום דבר.. תודה לכולם ולילה טוב בנתיים, מקווה שתשמעו ממני דברים טובים מחר כשאני אחזור מהעבודה
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אה ועוד משהו חשוב !stingeR, בסוף עם איזה ספק כוח אתה עובד??אולי יש חוסר תאימות בין הדגם ANTEC ללוח.. ?החלפת לאותו דגם של ספק?תן פה תשובה אם אתה יכול, כי זה ייקל עלי מאוד ..תודה 8)ד.א.MrSlave זה הניק של אחי הקטן...
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים זה מחשב של חבר שלי לא שלי, אבל בכל מקרה, החלפנו את האנטק בOCZ Modestream 450W
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים טוב שמעובדקתי את זה בחנות שאני עובד בה, וזה נראה שהלוח אם לא בסדרדבר מאוד מבאס כשמקבלים ככה מחשב חדש..אבל מקווה לקבל חלופי מהר..תודה כולםואם למישהו בכל זאת יעלה איזה רעיון לפיתרון, שיגיד ואני אנסה לבדוק..
פורסם 2005 ביולי 320 שנים טוב שמעובדקתי את זה בחנות שאני עובד בה, וזה נראה שהלוח אם לא בסדרדבר מאוד מבאס כשמקבלים ככה מחשב חדש..אבל מקווה לקבל חלופי מהר..תודה כולםואם למישהו בכל זאת יעלה איזה רעיון לפיתרון, שיגיד ואני אנסה לבדוק..טוב שמעו, החנות טוענת שזה לא בעית לוחזה נשמע לי מאוד מוזר והייתי בטוח שזאת בעית לוח וכך גם טכנאים שעובדים איתירציתי לשאול אותכם אם יש לכם רעיון נוסף.. ?יכול ליהיות שזה באמת בעיית ספק בסופו של דבר ? הגיוני ?מקווה לשמוע ממכם בקרוב כי אני חסר אונים פה כבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.