פורסם 2005 ביוני 2820 שנים שלום ישלי סרט במחשב בפורמט divx ואני רוצה לצרוב אותו ולראות אצל חבר שלי בפלייסייטשן.. השאלה שלי היא באיזה פורמט אני אמור לצרוב כדי שאני אוכל לראות את הסרט, ויש לו צ'יפ בסוני.. אההה ועוד שאלה, הסרט שוקל 702 מגה יש איזה מצב להוריד 2-3 מגה כדי שאני אצרוב על דיסק של 700?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אה OKומה זה עושה? זה לא יעשה כלום...אתה פשוט לא תוכל לראות את הסרטאבל אתה עדיין יכול לנסות כי אני בטוח רק ב90%
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים הפליסטישן לא קורא דיוקס בבראוסר הרגיל שלו.., יש תוכנה שאתה צורב אותה שם מכניס אותה לפליסטישן ואז מנווט לצפיית סרט ואז זה ייבקש ממך להכניס דיסק ותכניס את הדיסק של הסרט.. אם אתה רוצה שאני אפנה אותך אל התוכנה צור קשר בפרטי כי נראה לי שזה לא חוקי לפרסם כזה דבר..
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים זכית. תקרא את ההוראות בתוך הקובץ. מאוד פשוט (ועובד לא רע בכלל).עריכה: תפתח את שני הקבצים ואת קבצי הRAR שבתוכם. זה בגלל ההגבלה של ה300K שיש כאן באתר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים לאנשים ששואלים,רק למי שיש צ'יפ מסויים שתומך בדיווקס יכול לנגן סרטים,ובקשר לניגון סרטים זה מאוד לא מומלץ למה זה שוחק את העינית !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.