עבור לתוכן

LUXEON / Inspire + LIVE 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15:

טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס

אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ???

וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke:

אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... :P (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...]

ועכשיו בקשר לרמקולים :jump:

אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative Inspire 2.1.

מה עדיךף לי לקחת? הם אמורים להיות בעיקר למשחקים...

ולשאלה החשובה-האם הם יוכלו להתחבר לכרטיס קול שיהיה לי??? [כזכור LIVE 5.1]

תודה לכל מי שיעזור :)

פורסם

כן הם יכולים להתחבר לכרטיס ואני לא יודע מה אם הluxeon אבל ה inspier שי טובים

פורסם
  • מחבר

מה קשה לעזןר???!? :nono:

נו יאללה כפרה עלכים עזרו לי אני צריך להחליט על מחשב.... :bash:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני כבר אקח את הLUXEON וזהו... :jump:

פורסם

איך אתה משווה 4.1 ל 2.1 ??

ברור שמ4.1 תקבל ביצועים יותר טובים אלא אם כן זה ממש חרא של רמקולים

פורסם
  • מחבר

שמעתי שהרמקולים שלהם (LUXEON) לא ממש טובים, לכן רציתי לשמוע עוד חוות דעת משלכם... :jump:

ועכשיו עוד משיהו מצטרף לדילמה שלי :-\ : ALTEC LANSING AVS300... אז אני מבולבל לגמרי... ???

פורסם

האלטק עדיפים...

אבל יש דגמים יותר טובים שלהם.

והLuxeon לא שווים כלום לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

אבל מצד שני לLUXEON יש 4 רמקולים... ככה לדוגמא במשחק אני יכול לזהות מאיפה מקור הקול- לדוגמא אם מישהו יורה בי מאחור אז אני שומע את היריה ברמקולים האחוריים...

ולמה אתה חושב שהלוקסון לא שווים? תוכל להסביר את עצמך בבקשה ::)

ומה אתם חושבים??

פורסם

את הלוקסאון שמעתי והם לא מסוגלים להחזיק את מה שהם אמורים הקול צרוד, מבולבל ולא ממוקד שאתה מרים את הקול.

אני אישית ממליץ לך על הATP 5 בתור תותחים אמיתיים במשחקים.

פורסם
  • מחבר

כן, ואני אישית ממליץ לך להלוות לי 1000 שקל ;D

ומה זאת אומרת צרודים?!?!

ואני לא צריך שהם יהיו על פול וליום.. אני צריך משהו טוב לא שיספק אותי במשחקים עם סאבוופר סביר (ןמעלה?! [LUXEON כאילו...])

אז מה עדיף אלטק לוקסון או קריאטיב (יש את הדגמים למעלה איפשהו...)

וכמובן שיתחברו לLIVE 5.1 (כנראה PLAYER)

פורסם

ציון שלום,

אם אתה מחפש רמקולים איכותיים אל תלך על ה-LUXEON.

בעומס מקסימלי הם לא יחזיקו אפילו דקה !

חוץ מזה אין להם 4 ערוצים אלא 2 ערוצים וסימולציה ל-2 נוספים.

זה פשוט רשום על האריזה שלהם.

אני אישית הייתי הולך על ה-ALTEC הם איכותיים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אבל הסימולציה הזאת של השתי ערוצים נוספים זה נותן כמו 4 ערוצים... לא???

פורסם

אבל מצד שני לLUXEON יש 4 רמקולים... ככה לדוגמא במשחק אני יכול לזהות מאיפה מקור הקול- לדוגמא אם מישהו יורה בי מאחור אז אני שומע את היריה ברמקולים האחוריים...

אל תטפח תקוות גדולות לגבי ה Live! 5.1 במשחקים. ה reverb שלו לא מדהים בלשון המעטה...

אם אתה מתכנן לעשות שימוש בריבוי רמקולים למשחקים, קנה לעצמך Fortissimo II של הרקולס (יש לו יציאה וכניסה דיגיטלית)

שעושה שימוש בטכנולוגיה של Sensaura , שהיא *הרבה* יותר טובה ממה שיש לCreative להציע.

הפורטיסימו הזה עולה כ 270 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי. אם יש לך עוד 400 ש"ח לבזבז, אז קנה את ה GameThatre XP גם כן של

הרקולס, ישלו צ'יפ יותר מתקדם וכן Rack חיצוני.

אני ממליץ לך על ה Fortissimo II Digital המשתלם. אין לך צורך ב"מיליון" היציאות של ה GTXP...

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל הבעיה שלי זה עם הרמקולים...

הLUXEON האלה נראים די מבטיחים, והמתחרים שלהם במחיר הם הAVS300 אבל הם רק שני רמקולים :( או הInspire שגם הם רק שני רמקולים... אז אני קצת מבולבל... ???

מצד אחד האיכות של הAVS300 יותר טובה מלוקסון אבל ללוקסון יש 4 רמקולים כך שזה סבטוחה {אני יודע עשיתי באלגן]

אז בקיצור מה עדיף 2.1 איכותיים או 4.1 קצת פחת איכותיים ??? ??? ???

פורסם

אני הייתי הולך על 4.1 בגלל הסראונד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים