פורסם 2002 ביולי 2423 שנים שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15: טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ??? וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke: אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...] ועכשיו בקשר לרמקולים אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative Inspire 2.1. מה עדיךף לי לקחת? הם אמורים להיות בעיקר למשחקים... ולשאלה החשובה-האם הם יוכלו להתחבר לכרטיס קול שיהיה לי??? [כזכור LIVE 5.1] תודה לכל מי שיעזור
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים כן הם יכולים להתחבר לכרטיס ואני לא יודע מה אם הluxeon אבל ה inspier שי טובים
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר מה קשה לעזןר???!? נו יאללה כפרה עלכים עזרו לי אני צריך להחליט על מחשב....
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים איך אתה משווה 4.1 ל 2.1 ??ברור שמ4.1 תקבל ביצועים יותר טובים אלא אם כן זה ממש חרא של רמקולים
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר שמעתי שהרמקולים שלהם (LUXEON) לא ממש טובים, לכן רציתי לשמוע עוד חוות דעת משלכם... ועכשיו עוד משיהו מצטרף לדילמה שלי :-\ : ALTEC LANSING AVS300... אז אני מבולבל לגמרי... ???
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים האלטק עדיפים...אבל יש דגמים יותר טובים שלהם.והLuxeon לא שווים כלום לפי דעתי.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר אבל מצד שני לLUXEON יש 4 רמקולים... ככה לדוגמא במשחק אני יכול לזהות מאיפה מקור הקול- לדוגמא אם מישהו יורה בי מאחור אז אני שומע את היריה ברמקולים האחוריים... ולמה אתה חושב שהלוקסון לא שווים? תוכל להסביר את עצמך בבקשה : ומה אתם חושבים??
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים את הלוקסאון שמעתי והם לא מסוגלים להחזיק את מה שהם אמורים הקול צרוד, מבולבל ולא ממוקד שאתה מרים את הקול.אני אישית ממליץ לך על הATP 5 בתור תותחים אמיתיים במשחקים.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר כן, ואני אישית ממליץ לך להלוות לי 1000 שקל ;Dומה זאת אומרת צרודים?!?!ואני לא צריך שהם יהיו על פול וליום.. אני צריך משהו טוב לא שיספק אותי במשחקים עם סאבוופר סביר (ןמעלה?! [LUXEON כאילו...])אז מה עדיף אלטק לוקסון או קריאטיב (יש את הדגמים למעלה איפשהו...)וכמובן שיתחברו לLIVE 5.1 (כנראה PLAYER)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים ציון שלום,אם אתה מחפש רמקולים איכותיים אל תלך על ה-LUXEON.בעומס מקסימלי הם לא יחזיקו אפילו דקה !חוץ מזה אין להם 4 ערוצים אלא 2 ערוצים וסימולציה ל-2 נוספים.זה פשוט רשום על האריזה שלהם.אני אישית הייתי הולך על ה-ALTEC הם איכותיים.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר אבל הסימולציה הזאת של השתי ערוצים נוספים זה נותן כמו 4 ערוצים... לא???
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אבל מצד שני לLUXEON יש 4 רמקולים... ככה לדוגמא במשחק אני יכול לזהות מאיפה מקור הקול- לדוגמא אם מישהו יורה בי מאחור אז אני שומע את היריה ברמקולים האחוריים...אל תטפח תקוות גדולות לגבי ה Live! 5.1 במשחקים. ה reverb שלו לא מדהים בלשון המעטה... אם אתה מתכנן לעשות שימוש בריבוי רמקולים למשחקים, קנה לעצמך Fortissimo II של הרקולס (יש לו יציאה וכניסה דיגיטלית) שעושה שימוש בטכנולוגיה של Sensaura , שהיא *הרבה* יותר טובה ממה שיש לCreative להציע.הפורטיסימו הזה עולה כ 270 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי. אם יש לך עוד 400 ש"ח לבזבז, אז קנה את ה GameThatre XP גם כן שלהרקולס, ישלו צ'יפ יותר מתקדם וכן Rack חיצוני.אני ממליץ לך על ה Fortissimo II Digital המשתלם. אין לך צורך ב"מיליון" היציאות של ה GTXP...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר תודה, אבל הבעיה שלי זה עם הרמקולים... הLUXEON האלה נראים די מבטיחים, והמתחרים שלהם במחיר הם הAVS300 אבל הם רק שני רמקולים או הInspire שגם הם רק שני רמקולים... אז אני קצת מבולבל... ??? מצד אחד האיכות של הAVS300 יותר טובה מלוקסון אבל ללוקסון יש 4 רמקולים כך שזה סבטוחה {אני יודע עשיתי באלגן] אז בקיצור מה עדיף 2.1 איכותיים או 4.1 קצת פחת איכותיים ??? ??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.