פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הרגה אותי תגובה מספר 30: "לדפנה-את בלונדינית?" (דפנה - תגובה 6) שונא קונפות ששונאות בלונדיניות ומנייאק זה שהספיק לקנות את המכונית
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר כשחושבים על זה זו מכונית של יותר מ300000 שקל שם, בארץ המחיר שלה היה עובר את ה600, תחשבו שהבנאדם החליף פחית קולה בלוטוס המדהימה הזאת תעמידו ליד התמונה פחית ותחשבו על זה, זה פשוט לא פייר איזה מזל היה לו.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים תחשבו בהגיון, אני בטוח שהוא יכול לתבוע את המכונית בחזרה, אי-שפיות של האישה זה תירוץ בהחלט מתקבל . לא מדובר כאן במשהו זול, זה רכוש רציני.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים תחשבו בהגיון, אני בטוח שהוא יכול לתבוע את המכונית בחזרה, אי-שפיות של האישה זה תירוץ בהחלט מתקבל . לא מדובר כאן במשהו זול, זה רכוש רציני. אבל זה רשום על שמה איך לעזאזל הוא יוכל לתבוע את זה חזרה אם זה לא שלו?
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מחבר ^^ בדיוק וחוץ מזה הקונה נשאר בעילום שם, ולא נראה לי שהוא השאיר עקבות אשראי(חצי פאונד :'()
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים לא נורא, יש לו תיבת הילוכים כל כך גרועה שאומרים שהיא מוציאה את כל הכיף מהנהיגה. (לפחות כך ג'רמי אומר... ) קודם לכן, ביולי, הוא אמר בשידור שהוא מפנטז לקיים יחסי מין עם אחותה של אישתו, ובאוגוסט, כמעט נחנק למוות לאחר שחיקה אקט מיני עם נקניקייה... :lol: :lol: רגע...עם חושבים על זה האישה הפסידה איזה 20 אלף פאונד שהיא יכלה להרוויח מהאוטו. טוב אז גם היא לא גאון, אולי הם כן מתאימים אחרי הכל....
פורסם 2005 ביולי 420 שנים ;D :lol: HLOY CRAP :ylsuper: זה הדבר בחיים , לקנות כזה רכב בפחות מ10 שקל :ylsuper:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.