עבור לתוכן

לבעלי ממיר HOT השחור הזה

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?!

תודה לעוזרים

פורסם

זה לא נותן לך שום דבר

ויש מספיק ממירים שחורים של HOT

היו על זה לפחות 5 דיונים

אני בטוח שאם תעשה חיפוש תמצא אותו

פורסם

ממיר ניגר

פורסם

גזענים!!

אתה הקמתי אגודה חדשה:

"הצל את הממיר השחור"

תתביישו לכם אתם אוהבים רק ממירים בצבע כסוף או לבן הא?

בושה למדינת ישראל! >:(

פורסם
  • מחבר

לא להפוך את זה לספאם בבקשה

ויציאות לא עושים "סתם" זו אותו דבר מישהוא יבוא לישאל למה למחשב שלי יש 4 יציאות USB יענו לו "סתם" זה ךא סתם זה בשביל לחבר רכיבים שעובדים רק דרך USB כמו מדפסת HP PSC 1315 או עכבר ומקלדת של LOGITECH

פורסם

אי אפשר לעשות עם היציאה הזאמת בממיר שום דבר שימושי

בעיקרון זה רק לקנפג דברים בממיר ע"י טכנאי, אבל זה לא משהו שיאפשר לך לראות ערוצים חינם או לראות טלויזיה במחשב.

קיצור אין לזה שום שימוש בשבילך.

בסדר?

תעשה חיפוש לעוד המון עמודים של מידע

פורסם

יש את היציאה הזאת בכל הממירים של הוט עד כמה שאני יודע... אפילו בPVR שלהם... אבל היציאה חסומה... אי אפשר לעשות איתה כלום כל עוד הוט מחליטים שלא יהיה אפשר לעשות איתה כלום... אם יהיה איזה יום שהוט יחליטו לאפשר את היציאת USB הזאת אז הפ פשוט יעדשכנו את זה במערכת של הממיר הממיר יתעדכן ותוכל להשתמש בה... אבל הם לא ישו את זה...

נ.ב. אם אני לא טועה גם בממירים של יס יש יציאת USB

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה

פורסם

לפחות בממיר שלי, כסוף, בעל מקום לכרטיס אחד, לא יס מקס, אין יציאת usb וגם אף יציאה אחרת.

פורסם

לפחות בממיר שלי, כסוף, בעל מקום לכרטיס אחד, לא יס מקס, אין יציאת usb וגם אף יציאה אחרת.

אתה בערוצי זהב? לערוצי זהב יש ממירים אחרים בדרך כלל...

כל הממירים שראיתי עד היום היה להם USB... אבל עד היום ראיתי כמעט רק של תבל/מתב (שישי להם את אותם ממירים) ושל ערוצי זהב בקושי ראיתי...

פורסם

דיברתי על יס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים