פורסם 2005 ביוני 2820 שנים השאלה היא בעצם אם כדאי לשנות את ברירת המדחל ל-DVD-ROM כי יוצא שאני שוכח לשנות כשאני מעוניין לצרוב סרט.האם יש לזה איזשהו השפעה פרט לעניין של התאימות? האם צריבה כ-DVD-ROM של מידע (DATA) יכול לצאת פחות טוב מ-DVD+R?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים ממש לא,אין שום קשר לאיכות הצריבה...כך לדוגמא מדית RW+ צרוב אליה,תעשה scan ואח"כ צרוב אותה כ ROM,לא יהיה שום הבדל באיכות הצריבה,זה בסה"כ אותה מדיה עם "ביט" קטן נוסף שמגדיר אותה כ ROM,חוץ מבעיות של תאימות נגנים ביתיים אין שום סיבה לשנות את הביטסטינג.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר השאלה היא האם כדאי להעביר את ה-default להיות DVD-ROM ככה שכל דיסק שאני אצרוב עד סוף ימי חיי יהיה DVD-ROM ולא DVD+Rיש לזה איזשהם חסרונות?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים השאלה היא האם כדאי להעביר את ה-default להיות DVD-ROM ככה שכל דיסק שאני אצרוב עד סוף ימי חיי יהיה DVD-ROM ולא DVD+Rיש לזה איזשהם חסרונות?בע"ה תמות אחרי הצורב הא? : )
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש לי שאלה... NEC3520.דרך איפה אתם קובעים את הבוקטייפ? דרך הפלאשר של Liggy ו- Dee כמוני?כי דרך CD-DVD Speed אני לא מצליח.ועוד שאלה - האם DVD+RW שהסווה ל- DVD-ROM יוכל להצרב עוד בהמשך?תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים יש לי שאלה... NEC3520.דרך איפה אתם קובעים את הבוקטייפ? דרך הפלאשר של Liggy ו- Dee כמוני?כי דרך CD-DVD Speed אני לא מצליח.ועוד שאלה - האם DVD+RW שהסווה ל- DVD-ROM יוכל להצרב עוד בהמשך?תודה מראש.דרך CD SPEED דווקא אין לי בעיה,אתה יכול לנסות גם דרך הפלאשר של ליגי,נירו...לשאלה השנייה,בטח...המדיה עצמה תמשיך להשאר כ RW רק ה booktype יהיה כ ROM זה הכל.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים סליחה אם אני נשמע קצת נוב, אבל מה זה booktype?לא מזמן קניתי צורב דיוידי של נק ואני קצת חדש בעסק, קניתי מדיות DVD-R, יש צורך לשנות משהו בהגדרות כשאני צורב DATA או סרט DVD-R, או שזה נוגע רק ל-DVD+R?ואגב זה נכון ש-DVD-R בדרך כלל מתאים ליותר נגני דיוידי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.