פורסם 2005 ביוני 2820 שנים זאת השאלה הכי מטמטמם שראיתי בחיים שלי!!!מי לעזאזל מסתכל על החור של התחת שלו אחרי שהוא מנגב?!אתה יודע שסיימת לנגב שאתה רואה בנייר טואלט שאין חראבעעעע
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים היי מגניב גם לי יש שאלה:האם פותח הת'רד עשה מאמץ נואש להוסיף לצובר ההודעות שלו?רגע רגע,עוד שאלה:האם לא נתקלנו בכל השאלות האלה כבר בכיתה ד'?ת:כן,אז חשבנו שזה מצחיק אבל חלקנו התבגרנו...
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתה יודע שסיימת לנגב שאתה רואה בנייר טואלט שאין חרא בעעעע לא יודע אני כבר מיומן... (כל בוקר בשעה 7:30 בדיוק במשך עולי 7 שנים ברצף.... )
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים היי מגניב גם לי יש שאלה:האם פותח הת'רד עשה מאמץ נואש להוסיף לצובר ההודעות שלו?רגע רגע,עוד שאלה:האם לא נתקלנו בכל השאלות האלה כבר בכיתה ד'?ת:כן,אז חשבנו שזה מצחיק אבל חלקנו התבגרנו...בסדר, בסדר......גם אתה מגניב.מרוצה?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים בוא נתחיל מזה שהמונה הודעות לא סופר הודעות בפורום כללי, ונמשיך עם זה שההערה שלך לא קשורה וכמובן שגם לא מצחיקה. :
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אנשים זה בדיחות! אתם לא אמורים לענות על זה.ד"א יש כאן דברים מפגרים אבל יש גם חמודים,אהבתי את "30. איך מגיעים שלטי ה"לא לדרוך על הדשא" למרכז הדשא?".גם35". כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת?",היה נחמד.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מי לעזאזל מסתכל על החור של התחת שלו אחרי שהוא מנגב?! :lol: :lol: הרגת אותי!!!!!11111one one one :lol: :lol:
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתה יודע שסיימת לנגב שאתה רואה בנייר טואלט שאין חראבעעעעno shit (pun intended)
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים חלק מהעובדות שציינת פשוט אינן נכונות.לדוגמא, כתבת ששחייה זה הספורט שהכי שורף קלרויות, בולשיט.גם חלק מהדוגמאות לא נכונות, כמו הקטא עם העיוור, כי גם אני מנגב ת'תחת בלי להתסכל ואני רואה ברוך השם (טפו טפו טפו).יש גם כמה נחמדים, בקטנה.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר לא אני כתבתי את זה, רק העתקתי את זה ממייל שקיבלתילכן את כל התלונות שלכם אתם מוזמנים להפנות לאחראי הראשי על התוכן באינטרנט בכל העולם.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים יש משהו שאני לא מביןמה זאת אומרת אתה לא מסתכל על הנייר אחרי שאתה מנגב את התחתאתה נורמאלי????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.