פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אז ככה:אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא)משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים סקורפיון, בתור מנהל פורום לא מתאים לך להגיד שם של תוכנה לא חוקית, במקומך הייתי נועל את התר'ד הדבר הנ"ל לא חוקי!,עם אני לא טועה?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים זה לא תוכנה לא חוקיתולא נתתי לינקהתוכנה לא חוקית רק אם היא פרוצההתוכנה הזו חינמית
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים תבינו שזה חוקי ביותר - מפתחי האיי סי קיו לא שמו שום חוק שאוסר לראות אנשים שהם ב invisible.והתוכנה מחולקת בחינם.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים Sub7 זה ממש לא חוקי זה לפרוץ לאנשים שולחים להם Server ואז הם תמימים וחושבים שזה תמונה ואז אפשר להפוך להם את המסך להסתכל להם בקבצים לראות להם סיסמאות לפתוח את הסידירום ועוד כמה דברים לא יפים...... למה את שואלת יש לך את התוכנה הזאת????????????????????????????? :nono: :nono:
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים Sub7 היא תוכנה חוקית!מה שלא חוקי זה מה שהאקרים/קראקרים/אנשים ללא חיים עושים איתה...
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים איך תוכנה שמיועדת מהתחלה לפריצות למחשבים יכולה להיות חוקית????????????????????????????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :nono: :nono: :nono: :nono:
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים כי היא לא מיועדת לפריצות, היא מיועדת למנהלי רשתות ואדמיניסטרייטורים לניהול המחשבים ברשת. מה זה לא ברור? :saint: נ.ב. - כרגע חשבתי על מילה חדשה: Adminitraitor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.