עבור לתוכן

איך מעיפים את התוכנה PureSight PC של 012...בעברית "שמרטף"..

Featured Replies

פורסם

בלי סיסמא כמובן....

תודה רבה....

פורסם

אני לא מכיר את התוכנה שאמרת,אבל לפי השם והתיאור בעברית אני מניח שמדובר בתוכנה שמתעדת את המעשים שלך.

אם אכן זה המקרה אז אני מציע לך לעשות בדיקה של רוגלות(במספר תוכנות שונות כמובן),מהנסיון שלי,הבדיקה אמורה לזהות ולהעיף דברים כאלה.

פורסם
  • מחבר

התוכנה חוסמת אתרים כגון סקס קזינו....ומשום מה את האימייל...

איזה תוכנה ממולצת?

פורסם

שום תוכנה נגד תוכנות ריגול לא תסיר את זה כנראה (פרט לאולי hijackthis)

זאת בכלל לא תוכנות ריגול, זו תוכנה של 012 שנועדה לחסום אתרי סקס וכד'.

לדעתי לא יהיה קשה מידי להסיר אותה, נסה להכנס במצב בטוח ולהסיר אותה מהשירותים (כמעט בטוח שיש לה שירות) דרך msconfig ותסיר את התיקייה של התוכנה. אני אמנם לא מכיר את התוכנה אבל אין תוכנה שלא ניתן להסיר, לפחות חלקית.

פורסם

אמא ואבא יודעים שאתה גולש לאתרי סקס? :hat:

פורסם

התוכנה הנ"ל לא מתאימה באמת למקרה שאמרתי,אבל שמתי לב שלעיתים תוכנות הANTISPYWARE מוחקות גם תוכנות שלא ממש נחשבות ל"רוגלות",כלומר אני לא מדבר על  משהו שאתה מקבל בניגוד לרצונך.גם תוכנות שאתה מתקין על המחשב ויש להם קשר כלשהו להקלטה של דברים במחשב(לדוג' הקלדות מקלדת,הקלטת מסך),מזוהות על ידי ה"אנטי רוגלות".

כמו שאמרתי המקרה הנ"ל לא מתאים לזה.סליחה.

:P

פורסם

תוכנות להסרה של רוגלות אכן מסירים לעיתים גם תוכנות שבאופן ישיר אינן SpyWare (דוגמא טובה לתוכנה כזאת היא הANTISPYWARE של מיקרוסופט)

אבל רוב התוכנות להסרת רוגלות לא ממש בודקות מה יש לך בשירותים או בstartup שעולה לך עם המחשב אלא פשוט מחפשות תבנית ידועה של קבצים\ערכי רישום בדיוק כמו אנטיוירוס, ומסירות אותם, כלומר התוכנה להסרת רוגלות יש לה בסיס נתונים גדול שבתוכו יש מידע לגבי הזבל הלא רצוי (ערכי רישום וקבצים) והוא פשוט מחפש התאמה במחשב, ברגע שיש התאמה התוכנה יודעת שזה זבל.

דבר נוסף שיש לציין זה שאפילו הANTISPYWARE של מיקרוסופט לא מחפש בStartup/Services לדברים חשודים ומודיע למשתמש (תוכנות כאלו גם לא נועדו לזה) אלא שהוא גם פועל בשיטת הPattern ההבדל היחיד הוא שהוא מוחק ממש כל דבר שקשור לSpyWare שהוא מוצא וגם שיש בו קצת טעויות.

תוכנות טובות בשביל לבדוק את מה שעולה בstartup, בשירותים ויחד עם הIE הינם וHijackThis וStartupList.

(הקישורים מפה)

פורסם

שנייה,תסביר לי כמה דברים.

1)מי התקין לך את התוכנה?(אני מניח שזו לא שאלה קריטית אבל זה עוזר לקבל תמונת מצב)

2)איזו גישה יש לך למחשב?(אדמיניסטרטור,משתמש מוגבל)

3)מהו אופי ההתקנה?(כלומר האם זו תוכנה שמותקנת בתוך ספריה לבחירתך ומשם מורץ כל העסק,או שפשוט לוחצים על ה"התקנה" וזה כבר מכניס את הקבצים הנחוצים למערכת וזה מפוזר בכל הספריות בוינדוס,או ששניהם-ישנה ספריה לבחור אבל מרגע שאתה מריץ אותה הקבצים מפוזרים בכל וינדוס ורצים בלי קשר לספריה אבל אם אתה רוצה מהספריה אתה יכול לשלוט על התוכנה.)

היו לי עוד כמה שאלות אבל כרגע שכחתי אותם.

:)

פורסם
  • מחבר

שנייה,תסביר לי כמה דברים.

1)מי התקין לך את התוכנה?(אני מניח שזו לא שאלה קריטית אבל זה עוזר לקבל תמונת מצב)

2)איזו גישה יש לך למחשב?(אדמיניסטרטור,משתמש מוגבל)

3)מהו אופי ההתקנה?(כלומר האם זו תוכנה שמותקנת בתוך ספריה לבחירתך ומשם מורץ כל העסק,או שפשוט לוחצים על ה"התקנה" וזה כבר מכניס את הקבצים הנחוצים למערכת וזה מפוזר בכל הספריות בוינדוס,או ששניהם-ישנה ספריה לבחור אבל מרגע שאתה מריץ אותה הקבצים מפוזרים בכל וינדוס ורצים בלי קשר לספריה אבל אם אתה רוצה מהספריה אתה יכול לשלוט על התוכנה.)

היו לי עוד כמה שאלות אבל כרגע שכחתי אותם.

:)

1. זה לדוד שלי...ההורים שו שמו את זה...ודרך האנאינסטול צריך סיסמא...

2. יש לי את כל הגישות...

3. ואללה אין לי מושג...

פורסם

יש לכם את קובץ ההתקנה?

זה יכול לשלול לפחות אפשרות אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים