עבור לתוכן

מערכת 2.1 עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,למישהו יש להציע מערכת 2.1 טובה עד 450 ש"ח?

חשבתי על זה:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=382

יש משהו יותר טוב?

מה מבחינת עוצמה?

עוצמה גבוהה דיי חשובה לי,בין היתר גם האיכות..אבל העוצמה יותר.

(אולי זה נשמע קצת מטומטם, אבל באמת, אני שומע מוזיקה שהיא לא הטופ מבחינה איכות שמע,אבל עדיין בישביל סגנונות אחרים אני רוצה גם איכות.)

פורסם

אם יעהיה זה אולי ה 2100 INSPIRE אבל אני לא בטוח

פורסם

ה-ATP3 יהיו בחירה טובה בהחלט, מערכת רמקולים איכותית יחסית ובעלת עוצמה גבוהה גם כן שתספק אותך לדעתי. אם אתה בטוח שאתה הולך על

רמקולים 2.1 וזה התקציב שלך אז גם אני הייתי ממליץ לך על ה-ATP3.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..

אני חושב שאני ילך עליהם למרות שהם לא הצטיינו בשמיעת מוזיקה,מה שאני לרוב עושה.

פורסם
  • מחבר

קראתי בביקורת של טכנו כי האלטק ATP3 לא מצטיינים במוזיקה מה שלרוב אני עושה..

יש משהו שכן מצטיין במוזיקה במחיר הזה,ויותר טוב מהאלטק? אפילו אם הוא לא הכי טוב בסרטים ומשחקים..

או שכדאי להציע במכרז כבר על מערכת סטריאו של לנקו פשוטה?

יש לי 450ש"ח,אני מחפש ת'מציאה הכי טובה למוזיקה בישביל הכסף הזה. :nixweiss:

תודה!

פורסם

יש לך גישה לחול?

פורסם
  • מחבר

לא..

פורסם

אז אני חושב שכדאי לך לשקול קניית משומש

פורסם

ה-ATP3 בסדר גמור במוזיקה אני לא יודע עד כמה אתה צריך לדאוכ בקשר לזה. חוץ מזה מה שטוב ברמקולים האלה זה שגם בווליומים

גבוהים כמעט ואין עיוות בסאונד, ואם אני לא טועה אז זה מה שאתה רוצה. עד עכשיו לא יצא לי לשמוע רמקולים בתקציב הזה שהם טובים מה-ATP3.

יש לך את האפשרות לקנות משהו יד שניה כמובן, או שבתקציב כזה אתה תוכל ללא ספק לקנות לך אוזניות חביבות בהחלט שהאיכות שלהם תהיה טובה

מזו של ה-ATP3.

פורסם

איך הרמה התדרדרה בפורום הזה!, הATP3 היו וכמעט תמיד יהיו מערכת ה2.1 הכי טובה שכסף יכול לקנות(למעט אולי עוד מערכת אחרת של ALTEC LANSING חדשה יותר)

הם רמקולים מעולים ופשוט מדהימים מכל הבחינות, לא תמצא משהו יותר טוב וספק שלא תהנה מהם...

אם אתה לא תהנה מהם, יש לך בעיה מאוד גדולה, כי אני לא חושב שמשהו אחר יספיק לך..

בכלזאת, הם מעולים בהכל, משחקים, מוזיקה, סרטים, כל מה שאתה צריך!

פורסם

איך הרמה התדרדרה בפורום הזה!, הATP3 היו וכמעט תמיד יהיו מערכת ה2.1 הכי טובה שכסף יכול לקנות(למעט אולי עוד מערכת אחרת של ALTEC LANSING חדשה יותר)

:lol: :lol: :lol:

או שאולי ה"רמה" בפורומים אחרים עדיין תקועה בשנת 2002... ::)

פורסם

טוב אתה דיי צודק, הגזמתי קצת עם המשפט הזה, אבל בתקציב הזה אין שום רמקולים שהוא יכול לקנות שיהיו יותר טובים, מה גם שעדיין גם היום לא תמצא מערכת 2.1 שתעלה ברמתה על הATP3 בהרבה...

פורסם

יש מערכות אבל לא בתקציב הנתון הזה, אלא אם כן הוא פונה לתחוםם האוזניות...

פורסם

באותו מחיר יש לך את הפרו-מדיה 2.1 של קליפש, שאגב קיימים כבר מסוף 2002, אפילו לא מדובר במשהו חדש....

פורסם
  • מחבר

באותו מחיר יש לך את הפרו-מדיה 2.1 של קליפש, שאגב קיימים כבר מסוף 2002, אפילו לא מדובר במשהו חדש....

אפשר הפניה?

וstingeR

ומה העוצמה של הATP3? הרמקולים מאוד דקיקים ולכן אני חושב שהם לא יספקו עוצמה מתאימה. במידה ותגיד אחרת,אני אקח אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים