עבור לתוכן

דבר מאוד מוזר שקורה לי עם הספקית אינטרנט (012)

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות..

היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6..

עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר..

למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?

פורסם

גם אם הם ניתקו אותך רשמית, מה שזה אומר זה שלא תצליח להתחבר מחדש, אבל אם אתה מחובר אז אתה נשאר מחובר

(אלא אם כן הם יוזמים ניתוק פיזי שלך מהרשת, שזה בהחלט אפשרי, אני תומך טכני וזה כולה להריץ פקודה על המכונה שאתה מחובר עליה..)

- וזה בד"כ לא קורה, כי מי שמנתק אותך זה מישהו אדמיניסטרטיבי, לא בן אדם טכני.

אם אתה מחובר בחייגן - אז פשוט לא התנתקת עדיין (לא כיבית או עשית RESTART למחשב, והחייגן נשאר מחובר)

שזה לא כ"כ סביר... תלוי במחשב שלך לרוב...(למרות שאני מחובר עם חייגן לפעמים שבוע רצוף)

או שאתה מחובר באמצעות ראוטר, שזמן חיבור של ראוטר, בד"ג נע בין 48 שעות, עד חודש שלם, תלוי בטיב הראוטר ובהפסקות חשמל וכו'

ואם זה חיבור ללא חייגן , מה שנקרא MPLS דרך חברת הכבלים שלך, אז תחזיק אצבעות שההודעה על הניתוק לא הגיעה לכבלים

ובכלל מה אכפת לך ? 8)

פורסם
  • מחבר

אין לי חייגן , המחשב מתחבר אוטומטית כל פעם שאני מדליק את המחשב..

והמחשב נכבה כבר הרבה פעמים, ונלדק, וכל פעם התחבר מחדש ישר שהוא נדלק כמו תמיד.

אבל הם לא יכולים לטעון שאני עדיין מחובר ולהמשיך לגבות ממני כסף?..

ואתה יכול להסביר לי יותר על הMPLS הזה בבקשה? מזה אומר בדיוק?

פורסם

אתה אומר דברים בלתי אפשריים

אם אין לך חייגן, ואין לך ראוטר שמתחבר עם חייגן משלו, אז המחשב שלך מחובר ב MPLS , שזה אומר שאתה מחובר לאינטרנט ישירות דרך הכבלים, באמצעות הספק שלך, אבל בצורה שקופה, כך שהספק בכלל לא שולט עליך ולא רואה מה אתה עושה , אלא רק הכבלים.

במקרה שאתה MPLS אז עד שהכבלים לא יקבלו הודעת מייל עם קטובץ על ניתוקך, תמשיך להיות מחובר.

לפי איך שאתה מתאר את זה, שהמחשב "מתחבר" כל פעם שאתה מדליק אותו מחדש, זה נשמע שיש לך חייגן (רק שאתה כנראה לא יודע כ"כ מה זה חייגן, ולכן אמרת שאין לך) אולי מישהו הגדיר לך שהוא יעלה עם המחשב, לא יבקש ססמא, ולא יציג התקדמות (שזה ממש לא בעיה להגדיר, ככה זה אצלי)

בכל מקרה, תבקש שישלחו לך מייל רשמי עם הודעת ניתוק, ככה שבאמת לא יוכלו לחייב אותך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים