פורסם 2005 ביוני 2620 שנים שלוםרציתי לצרוב דיסק והמהירות היחידה שמופיעה לי ב-Nero זה x4 ???מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים סילברליין זו לא החברה שמייצרת את הדיסק,תשתמש בתוכנה כלשהי (כמו cdspeed2000) בשביל לראות איזו מדיה זו באמת,כמו RiTEK וכו...אם הצורב מגלה אותו כ 4X ולא 8X אז אתה צריך עדכון קושחה לצורב http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=128345
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים דיסקים סוג ת',אם אתה יכול לך תחליף למדיות יותר איכותיות (אבל עוד פעם,אתה תוכל לצרוב במהירות 8X אפילו במהירות 12X עם קושחה לא רשמית).
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר שמע, רוב הצריבות שלי הם ל-PS2 וחלק לגיבויים. אמרו לי להשתמש בסילבר ליין.איזה דיסקים אתה ממליץ ?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים גם לי יש סילברליין אבל של RiDATA (יענו רייטק אמיתי),יש הרבה דיסקים איכותיים,אתה יכול להעביר חיפוש פה או להכנס לאתר של לירה (תמיד מוחקים לי שאני מביא פה את שם החנות אז תרגם את לירה לאנגלית ותוסיך co.il)
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר תודה על המידע אחי.שאלה קטנה, אם מפרסמים שהדיסקים של סילברליין ויש כמה יצרנים, איך אני יכול לדעת איזה יצרן זה לפני הקניה ?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים קשה מאוד לדעת עם הדיסקים האלו כי הם באים בחבילה ולא נראה לי שהמוכר ייתן לך לפתוח,בד"כ אפשר לראות מה מודפס בגב המדיה.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים ה G04? כן הם בסדר,אני אישית צרבתי יותר מ100 דיסקים כאלו ולא הייתה לי פאשלה אחת (דיסקים סוג ב',אבל היחס בין איכות לעלות ממש שווה).כך בחשבון שהם מהירות 4X עם הקושחה האורגינלית של הצורב הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.