עבור לתוכן

העברת הדיסק הקשיח ממחשב למחשב ...

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX...

לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה  "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול...

יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ...

מה עושים?!

פורסם

Windows XP מאוד רגיש לחומרה.

אתה יכול לנסות להתקין דרייברים במצב בטוח. אם זה לא עוזר, אז תנסה לעשות תיקון של ה-Windows עם הדיסק התקנה.

בכל אופן, אני במקומך הייתי מתקין את Windows מחדש.

פורסם

אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX...

לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול...

יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ...

מה עושים?!

קרוב לוודאי ששום דבר מעבר לפירמוט לא יעזור, בגלל שמדובר במעבד אחר, ובעיקר אם הצ'יפסט שעל לוח האם אחרת (של חברה אחרת).

אם כן - פרמט

אם לא - תחבר את ה HD חזרה למחשב הישן, תסיר כל דרייבר שמותקן במחשב שרק אפשר, ותפעיל את המחשב מחדש. אולי אם תעשה BOOT מדיסק ההתקנה ותעשה REPAIR WINDOWS זה יעזור - לא בטוח

ככה או ככה, לדעתי עדיף לגבות ולפרמט, אני אישית לא מאמין ב"לתקן" את ה WIN. זה רק יגרור תקלול בעתיד שלא תבין מאיפה באו

פורסם

במצב הזה .. הכי כדאי לעשות פורמט ..

פורסם

כדאי, אבל לא מחייב פירמוט בכלל!

פשוט דורסים וינדוס ישן וזהו!

אמנם לא נשמרות שום הגדרות, אבל אם יש משהו בתיקיות אחרות שצריך לשמור, אז חבל על פורמט...

פורסם

כדאי, אבל לא מחייב פירמוט בכלל!

פשוט דורסים וינדוס ישן וזהו!

אמנם לא נשמרות שום הגדרות, אבל אם יש משהו בתיקיות אחרות שצריך לשמור, אז חבל על פורמט...

בווינדוס 98 מה שאמרת נכון

בכל מערכת הפעלה אחרת (של מייקרוסופט או לא) זה לא נכון

פורסם

למה לא נכון?

רק שבוע שעבר עשיתי איזה 8 התקנות כאלה של XP, בחרתי בתקיית וינדוס קיימת והוא פשוט מחק מה שהיה שם והתקין הכל מחדש...

לגבי מע' הפעלה אחרות שלא של מייקרוסופט אני לא יודע כי כל פעם הייתי מגבה ומפרמט אז אין לי דעה בנושא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים