עבור לתוכן

צריך המלצה למודם ADSL

Featured Replies

פורסם

אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M.

תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.

פורסם

אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M.

תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.

מודמי PCI (פנימיים) הם הסוג הכי מחורבן שקיים. אפילו יותר מ USB.

הצעה שלי? גם אם אין לו כ. רשת שיחליף את המודם למודם שעובד עם כ. רשת, ויקנה כ. רשת (30-40 ש"ח)

מה גם שנראה לי שתתקשה למצוא מודם פנימי גם אם תתעקש על כך, פשוט כי בזק לא מספקת אותם, וספקיות אינטרנט לא מספקות יותר ציוד מהסוג הזה...

פורסם

לפחות תביא הסבר למה מודם פנימי זה כזה גרוע...!

פורסם

לפחות תביא הסבר למה מודם פנימי זה כזה גרוע...!

נראה לי שהוא קיבל את התשובה שלי, אבל בכל אופן.

מודמי PCI

1. צורכים מהמחשב משאבים (חשמל, זכרון, מעבד וכדומה) בדומה למודמי USB, ולעומת מודמים שעובדים בכ. רשת, בהם כ. הרשת מנהל את כל צרכי המודם בצורה יותר חכמה ויעילה. במחשבים ישנים יותר אפשר להרגיש האטה משמעותית בתפקוד המחשב, ואף במהירות האינטרנט (כנ"ל USB)

2. יותר תקלות מאשר במודמי ETHERNET (כ. רשת) ואף USB - למה? אל תשאל אותי, פשוט מנסיון.

3. פחות פשוט לנטר תקלות אפילו ברמה של סנכרון, כי אין "נורות" להסתכל עליהן - בד"כ יש תוכנת ניטור שבאה עם המודם - בפעמים רבות התוכנה יום אחד נעלמת (למרות שהחיבור עדיין עובד) ואז אפשר לשבור את הראש כשיש תקלה - בד"כ צריך להתקין מחדש את הדרייברים

4. לגבי אותה תוכנה - צריך לתת לה הגדרות, ואם הללו לא נכונות לא תוכל להתחבר, לעומת מודמי ETHERNET שבהם אין את הבעיה הזו. (קיים גם ב USB)

בקיצור, למה להסתבך? מודמים שמחוברים בכ. רשת יותר קלים לשימוש, תפעול והתקנה.

פורסם

טוב כמה משאבים כבר יכול לקחת מודם פנימי...?

ואיזה מחשב יהיה יותר איטי איתו לדוגמה....

פורסם

טוב כמה משאבים כבר יכול לקחת מודם פנימי...?

ואיזה מחשב יהיה יותר איטי איתו לדוגמה....

מדובר בעיקר על מערכות ישנות P1 ודומותיהן עם WIN98...

אבל למה להתעקש?

פורסם

כי אני עובד עם מודם פנימי כזה ואין לי בעיות והכל בסדר

מחשב לא הכי חזק והכל טוב....

אז מה אני בא לומר

שאם אתה מתפעל את המערכת כמו בן אדם אז תמיד הכל יהיה בסדר

פורסם

במקום לקנות מודם פנימי בחיבור PCI עדיף כבר לקנות כ. רשת שהוא יותר זול ולבקש שיחליפו את המודם USB למודם בכרטיס רשת...

ככה הכל מסתדר כמו שצריך....

היה לי בעבר מודם פנימי ב ADSL והיו לי המון בעיות איתו.... בעיות התחברותת הגדרות ועוד כל מיני

עכשיו יש לי מודם USB ואין לי איתו בעיות בד"כ אבל פעם הבאה שאני אחליף נגיד לאינטרנט בכבלים אני אתקין כ.רשת כי זה הרבה יותר טוב כמו שאמר Armageddon1

פורסם

כי אני עובד עם מודם פנימי כזה ואין לי בעיות והכל בסדר

מחשב לא הכי חזק והכל טוב....

אז מה אני בא לומר

שאם אתה מתפעל את המערכת כמו בן אדם אז תמיד הכל יהיה בסדר

לא תמיד, ואולי נפלת על מודם טוב במקרה. תאמין לי שאני מתחזק את המחשב שלי כמו שצריך, ונתקלתי בהמוווווון בעיות עם המודם הפניימי שהיה לי בזמנו (אמנם פחות מאשר עם ה ALE 070 המחורבן שהיה לפני, אבל עדיין המון בעיות, בעיקר מבחינת מהירות הורדה/גלישה)

פורסם

איזה מודם פנימי היה לך ?

שלי זה ITEX

אני החלפתי לכמה זמן לזה של אלקטל 510

ולא היה הבדל לא בגלישה לא בהורדה בכלום!

פורסם

איזה מודם פנימי היה לך ?

שלי זה ITEX

אני החלפתי לכמה זמן לזה של אלקטל 510

ולא היה הבדל לא בגלישה לא בהורדה בכלום!

אז נפלת טוב..גם מהנסיון שלי עם המודם הנ"ל, וגם מתמיכה בעשרות (אם לא כבר מאות) לקוחות עם מודמים פנימיים

בכל מקרה - ויכוח עקר, בוא נפסיק אותו כאן :)

פורסם

מודם לא גורם להבדלים בגלישה

מודם זה מודם

זה כולה המכשיר שמפענח את האות שמגיע דרך בזק או הכבלים למחשב.

כל המודמים (של אינטרנט מהיר) שיש היום בשוק מתאימים לכל המהירויות שיש היום בשוק

זה שאתה מחליף מודם לא אומר שהגלישה שלך תשתנה באיזושהיא צורה

יש 3 סוגי מודמים

1. מודם פנימי על סלוט PCI - דורש דרייברים (יש גלובספן, אייטקס, ועוד איזה 2 דגמים ישנים)

2. מודם חיצוני USB - כמובן גם דורש דרייברים, כל ה ALE למיניהם, יש גם ECI בחיבור USB, ויש עוד כל מיני.

3. מודם חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - לא דורש כלום - אלקטלים, ECI, סמסונג ועוד.

ההבדל בקצרה : כל מודם שדורש דרייברים - יכול לעשות בעיות, כי דרייבר זאת תוכנה, ובתוכנות יש באגים והתנגשויות

כל מודם USB יכול לעשות בעיות, כי יש לו דרייברים, והוא מחובר דרך USB, שעושה בעיות בפני עצמו

מודם רשת הכי מומלץ

כל העבודה נעשית ע"י הכרטיס , ולכן המחשב פנוי

מה יהיה ההבדל ?

יהיו פחות בעיות להתחבר (אם בכלל) ופחות בעיות של ניתוקים (אם בכלל)

במידה ויש בעיות סנכרון, זה לרוב הקו, הארון האזורי של הכבלים, המרכזיה של בזק, פילטרים בבית או מכשירים שמקצרים את הקו.

גם - מהרבה נסיון כתומך טכני

שיקנה מודם וכרטיס רשת

אין טוב מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים