פורסם 2005 ביוני 3020 שנים תשמע, אין לי בעיה עם ה"אי כשירות" בנושא הזה, אבל לפי דעתי, שילוב של גבינה ושל בשר זה פשוט איכסה פיכסה.. זה מפריע לי קצת... במיוחד שעוד אנשים ממליצים על זה, אנשים כמו שגיא. .
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מרק תימני , להוה עם חילבה תפוח אדמה מוקרם עם פטריות...בדיוק.please keep the correct pronunciation
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מרק דלעת מוקרם וארנבת אפוייה ברוטב שום וחמאה(ניתן למצוא במלון Novotel ב-ואל טורנס-צרפת)
פורסם 2005 ביוני 3020 שנים מה זה הדברים האלו, מי אוכל ארנבים ? ואני חשבתי שארנבים מלטפים ... נהייתם אינדיאנים ? בכל מקרה, אין כמו 3 חתיכות של פרגית (כל המרבה, הרי זה משובח) ליד סלט ירקות מוקפץ קצוץ לפרוסות . זה ה-דבר ! ;D
פורסם 2005 ביולי 120 שנים יווווווווווווווווווו נהייתי רעב מלקרוא את כל זה אעעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 ביולי 120 שנים היתי בטיב טעם לפני כמה ימים,ראיתי ילד אחד מצביע על ארנבת וצועק לאמא שלו"אמא אמא תראי חתול" נראה לי התבלבל עם מקדונלס.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים טעמתי גם שם וזה הכי טעים בעולם אבל מה לא בכל מסעדה יש רוטב חריף באמת.בדקתי באתר שלהם ולא מצאתי את המנה הזו..מוזרהתרשמתי שהמסעדה יקרה ומאוד גורמה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.