עבור לתוכן

חזרתי מגרמניה המהמת, תמונות+סיקור מלא (:

Featured Replies

פורסם

שכחת "אחטונג אחטונג, שנייל שנייל", שאתה כבר בטח יודע מ... אממ... הקולנוע.. :smile1:

• תגובות 114
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחחחחח כן נכון, תביטו בתמונות די נחמדות.

פורסם

יש כוסיות, אני לא ממש אוהב תמראה של הישראליות, אבל מסתדר איתו.

ואיפו BOSE בקשר למכוניות?  ;D

אני פה, שמע אחלה שנהנת וכל זה ( ::)) אני בטוח שנאצילנד היא מדינה חבל"ז אבל אתה לא יכול לפתוח תרד ולהביא תמונות כאלה משעממות ( :sleep:), איפה המכוניות???

פורסם

יש את הפרארי ואת 911, היו עוד מליון מכונית מדיהמות!!!!, אבל לא הייה מספיק זיכרון למצלמה אז שמרתי לדברים אחרים.

פורסם

איזה טעות! :nono:

מכוניות וכוסיות תמיד בעדיפות ראשונה!!!

http://www.desktopmachine.com/

פורסם

אגב ראיתי אסטון מרטין DB9 חייה רעה!!!!

רק דבר אחד לא טוב :'(, חזרתי מחו'ל, וראיתי שאח שלי דפק לי את המארז של המחשב, ועשה לו מין בליטה גדולה כזאת.

פורסם

המקום לראות מכוניות באירופה זה לא גרמניה (אלא אם כן פורשה עושה לכם את זה , אבל שם זה כבר יותר משעמם מסובארו פשע כאן  8) ).

המקום הנכון הוא : מונאקו !! , עם כל הכבוד לתרבות נהיגה וסטנדרטים גבוהים (יש כבוד לכל מערב אירופה) , בשביל מכוניות ברמה צריך כסף ברמה והרבה אנשים ביחד עם כסף ברמה מאפשרים לראות הרבה מכוניות ברמה (אוף איזה משפט) , וכל אלו מתרכזים במונאקו. שם האיטלקיות היקרות יוציאו לכם את העיניים והלשון לעומת "היפניות והגרמניות המסכנות" (אמנם זה לא ביטוי מסרט אבל גם זה סה"כ ביטוי  ;) ).

פורסם

אגב טוב שהזכרת, לא ראיתי אפילו סובארו אחד!!

פורסם

הגרמנים מאוד פטריוטים וקונים לרוב רכבים מתוצרתם, אין להם מה לחפש אצל אחרות אלא אם זאת מכונית על אז יש את למבו, אסטון, פרארי וכו'...

פורסם

אגב ראיתי אסטון מרטין DB9 חייה רעה!!!!

:xyxthumbs:

באמת ארץ יפה ומפותחת.

פורסם

מאוד מפותחת , וכיפית, יש שם מה לעשות, יש שם גם הרבה ס*ס.

פורסם

באיזו מסגרת נסעת?

פורסם

מסגרת עצמי.

למה אתה שואל?

פורסם

מזה נהנתי בזה, ו סימנתי רק פרצוף בשחור רק בגלל שאני מעדיף לא לשחוף את עצמי. ;)

http://img177.echo.cx/img177/63/dd9wb.jpg

לול רואים אותי נוהג מאחור, במקפי 2005 שליטה ז*ן, וצריך שם ללחוץ על הגז מזה חזק!!!!, זה ממש ריאלסטי הדבר הזה, חבל שפלוץפאגן לא עושים דבר כזה גם עצלנו.

פורסם

העיקר אתה מזבל לנו בשכל על זונות בחוטיני ובחולצות שקופות, אבל אין תמונות...

מניאק, שומר לעצמך את החלקים הטובים... P;

טוב, אני מקווה שנהנת.. .:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים