עבור לתוכן

אך כדי לי לחלק את הדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עוד לקנות דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של מערכת הפעלה והשניה לכול השתויות אז רציתי לדעת כמה להקצות לכול אחד?

פורסם

אני הייתי נותן 20 ג'יגה לכונן C ואת היתר משאיר בתור D.

זה צריך להספיק לקבצים זמניים, תוכנות, צריבות וכו'.

פורסם

אני חילקתי את זה ככה -   10 גיגה למערכת ההפעלה WINDOWS XP

ומחיצה שנייה לכל השאר  

עד עכשיו הכל פעול מצויין , כמובן שאת כל התוכנות , כולל ספריית PROGRAM FILES אתה שם במחיצה של כל השטיות

ככה, כשתפרמט פעם בחצי שנה ( במקרה הטוב ) עדיין תוכל לשתמש בחלק מהתוכנות מבלי להתקין אותם מחדש

פורסם

אני הייתי מחלק ל3 כוננים...

C-30

D-65

E-65

פורסם

אני לא הייתי מחלק כלום, בשביל זה יש תיקיות...

פורסם

לי יש 200 ג'יגה, והכל במחיצה אחת, הכי נוח לדעתי.

פורסם

עד כמה שידוע לי, הכי בריא זה באמת להשאיר 10-20 ג'יגה לכונן C שיהיה בעיקר עם המערכת הפעלה, ועל המחיצה השניה להתקין את כל הדברים ולזרוק את כל השטויות.

זה טוב משתי סיבות -

א. זה נוח, בגלל שהתיקיות של הסיסטם לא נכנסות לך לעניינים שלך, וגם *הרבה* יותר נוח לעשות שינויים למערכת יותר מאוחר (אם משהו נדפק במערכת, לא צריך לדאוג לקבצים שזרוקים במחיצה הגדולה ואפשר לפרמט בשקט. כמובן שתוכנות עדיין צריך להתקין מחדש)

ב. הווינדוז עובד יותר טוב כאשר ה Paging file נמצא במחיצה נפרדת ממחיצת הסיסטם (ובכלל, אם יש שני כוננים פיזיים נפרדים, אז עדיף לשים אותו על כונן פיזי נפרד מזה של המערכת).

פורסם

לא כל כך נוח לשים הכל במחיצה אחת , כי אם אתה תרצה לפרמט באחד הימים .... אתה פשוט מפרמט את המחיצה ה"קטנה  " יותר של ה WINDOWS וככה לא אובד לך מידע חשוב

בציניות - אך תשכך שאתה עובד עם המערכת היציבה בעולם WINDOWS ממש אין צורך לפרמט .....

פורסם

במחיצת ה-System אין צורך ביותר מ-8GB.

אחרי שהתקנתי Windows עם כל התוכנות הרבות שיש לי בקושי הגעתי ל-4GB.

משחקים ותוכנות כבדות במיוחד אפשר להתקין במחיצה השנייה שבה יהיו כל המסמכים וה-Data.

בצורה כזו נוח לעשות Image לכל המחיצה של ה-System על DVD אחד (עם כיווץ), וכאשר יש תקלה ב-Windows, אז אפשר להתקין את ה-Image מבלי להתקין את כל התוכנות מחדש, מלבד אולי כמה תוכנות בודדות שיהיו במחיצה השנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים