פורסם 2005 ביוני 2420 שנים הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים:"MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136)הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמתהמפרט שלי הוא כזה:AMD 2700+512MB DDR 300mhz בסטיק אחדATI READON 9800 Pro 128MBMSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400Hercules fortsimo 7.12*80GB WD 8MBLG 4120Bיש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספקוקירור למעבד של ThermelTakeלא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPMלמישהו יש דרך לעזור לי?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כנס לC:\WINDOWS\Minidumpותקבץ את הקובץ האחרון של הלוג לZIP,תעלה לפה ..ואני אנתח לך ואנסה לעזור לך להגיד מה הבעייה פה.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר דחסתי את כל התקלות האחרונות שלי לקובץ אחד אולי תלמד מכמה קבצים יותר על הבעיה תודה על העזרה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אוקיי,הקריסה האחרונה שהייתה לך(24/6) - נגרמה מהקובץ hal.dllזה הוא קובץ ששייך למערכת.אני מציע שתיכנס למצב בטוח(Safe Mode) ומשם תיכנס לתיקיית המערכת הבאה:C:\WINDOWS\system32ועכשיו תחלץ את ה-hal.dll(שצירפתי להורדה בהודעה שלי) ותחליף אותו עם ה-hal.dll הקודם(זה שנמצא בתיקיית המערכת)מה שצירפתי להודעה שלי זאת הגרסא האחרונה של הקובץ הנ"ל. אולי זה יפתור את הבעיה.אם זה לא יפתור את הבעיה בסופו של דבר ולא יהיה פתרון אחר - תעשה התקנה חדשה של הווינדוס.קובץ דאמפ אחר שנוצר בקריסה(24/6) - כנ"ל.קובץ דאמפ אחר שנוצר בקריסה(23/6) - כנ"ל.קובץ דאמפ אחר שנוצר בקריסה(22/6) - נגרם מהקובץ hercspud.sys.לפי גוגל, הקובץ הנ"ל קשור לכרטיס קול, אך אם אתה מעוניין להיות בטוח - תריץ סריקה במחשב שלך לקובץ, תיכנס למאפיינים שלוותבדוק בדיוק איזה תוכנה/תהליך וכד' עושים שימוש בקובץ.כמו כן - לאחר שתגלה למה הקובץ קשור(רוב הסיכויים שהוא קשור לכרטיס קול), תעדכן את גרסאת הדרייברים(של אותו רכיב שהקובץ קשור אליו)אולי במקרה יש לך כרטיס קול של הרקולס?קובץ דאמפ אחר שנוצר בקריסה(22/6) - כנ"ל לקבצים הראשונים למעט קובץ הדאמפ הנ"ל.יש לי עוד שאלה - באיזה תדירות פחות או יותר מופיעים לך המסכים הכחולים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר זה קורה בערך פעם ב...זה יכול לקרות פעם ב 12 שעות ופעם ב 24 שעותוכן יש לי כרטיס קול של הרקולס אתה חושב שהוא הגורם לבעיה?ביררתי בקשר ל hal.dllהקובץ שאתה הבאת לי הוא גירסא 5.00.2168.1ומה שיש לי הוא גירסא 5.1.2600.2180אתה אומר להחליף?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כן. תחליף.הגירסא שלך ממש ישנה ויכול להיות שהיא גורמת להתנגשויות ובעיות שונות.עריכה: לא שמתי לב שהוספת את המפרט שלך..תסיר את הדרייברים של ההרקולס ותתקין את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר כן יש לי פורטסימו 3 7.1 אם תקרא את ההודעה כמו שצריךתראה שמבחינת מספר גירסא שלי לפי המספר יותר חדשהכמו כן אני רואה ששלי רשום ל WINXP SP2 ומה שאתה הבאת הוא של WIN2000להחליף בכל זאת?באמת תודה על ההעזרה
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אהה מצטער, התבלבלתי.. למרות שאין כ"כ טעם להחליף - תנסה בכל זאת. רק תגבה את הקובץ הישן לפני שאתה מחליף אותו. אם זה יעזור - אחלה. אם לא - נחפש עוד דרכים לפתור את הבעיה אין לך מה להפסיד כאן, לכן כדאי שתעשה את זה. למרות שאני מתחיל להבין פה את העניין! ה-hal.dll הוא קובץ מערכת שקשור בהתקני חומרה בווינדוס אז אני כמעט בטוח שהשגיאה שלו אותו dll נגרמת בעקיפין מכרטיס הקול. אז תעשה כמו שאמרתי - תסיר את הדרייבר של הכרטיס קול ביסודיות(אפשר בעזרת התוכנה Driver Cleaner אם אתה רוצה) ותתקין את הדרייברים העדכניים ביותר בשבילו. בהצלחה.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר אוקיי אני אנסה אבל ב Drive Cleaner אין הרקלוס לפי מה שאני רואהיש לך שיטות אחרות להסרה מושלמת?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר עדכון: זה שוב קרה אחרי שהחלפתי את הדריוורים של ההרקולס אני מצרף פה את הלוג של הקראש למי שיכול לנתח אותותודה לכל מי שמנסה לעזורעדכון: זה קרה עוד כמה פעמים ויש קראש חדש אני מצרף את שלושת הקריסות של היום[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים טוב, עכשיו הקובץ שגורם לקריסה הוא csrss.exe.תיאור קצר על הקובץ: csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated. Note: csrss.exe is also process which is registered as the W32.Netsky.AB@mm worm, the W32.Webus Trojan, Win32.Ladex.a and more. This virus is distributed via the Internet through e-mail and comes in the form of an e-mail message, in the hopes that you open its hostile attachment. The worm has its own SMTP engine which means it gathers E-mails from your local computer and re-distributes itself. In worst cases this worm can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this processאז יש לי כמה הצעות:1. יש סיכוי שזה יכול להיגרם בעקיפין מהכרטיס מסך(תקרא את מה שהדגשתי מהטקסט הנ"ל), לכן אני מציע שתסיר גם כאן את הדרייברים של הכרטיס מסך ותתקין את הגירסא הכי חדשה(במקרה ויש לך אותה - תתקין גרסא אחרת גם אם היא ישנה קצת)או שתנסה להשיג כרטיס מסך חלופי רק כדי לראות אם זאת באמת הבעיה.2. תשים לב גם שזה יכול להיות תולעת. תסרוק לוירוסים/טרויאנים עם אנטי וירוס מעודכן.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר אוקיי אז ככהפירמטתי והתקנתי את הכרטיס מסך מחדשוירוסים אין ליומאז הפירמוט זה קרה פעם אחתהלוג מצורף כאןיש מצב שזה קשור למעבד או לוח אם?כי המעבד שלי מגיע במאמץ לאיזור ה 65 מעלותיש לי וולקנו 9 עם עוד מאוורר במארז שמוציא אוויר זה נורמלי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים הפעם הקובץ שגרם לקריסה הוא ntoskrnl.exeתתקין את החבילת שרות(Service Pack) הראשונה או השנייה(מומלץ מאוד את השנייה)כמו כן תדאג לבצע את כל העידכונים הקריטיים(וגם הלא קריטיים) לווינדוס שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.