פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch: זה לא קשור לספק. הצורב לא מצליח לעשות קליברציה למדיות שלך. תנסה לעדכן FIRMWARE ואם זה לא יעזור להחליף מדיות. באיזה מדיות אתה משתמש?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר אחי מזתומרת קליברציות ומזתמורת מדיותזה לא קשור לדיסקים הריקים אם זאת הכוונהואיך מעדכנים את המה שמו שאמרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.