פורסם 2005 ביוני 2320 שנים שלום,כבר המון זמן שאני מנסה להבין איך ניתן לשנות את המילים בתוכנות המסרים כדי לבנות לי אחת משלי... הכוונה שלי לא לקחת ולהפיץ למיליוני אנשים אלה תוכנה קטנה שתשמש רק לכמה מילדי הכתה... ראיתי עכשיו שנענע עשו גם תיכנות לאיסיקיו ושינו אותו,זה מה שאני רוצה לעשות רק איני מבין איך!!! תודה רבה רבה רבה רבה לכולם!!!
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר כן את זה הבנתי אבל אני מדבר על העיקרון,תוכל לענות לי על השאלה (איך משנים מילים בתוכנה בבקשה)...תודה רבה!
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים צריך תוכנה לעריכת DLL ו EXEואז אתה פותח את הקובץ LiteUtil.dll(באיסי קיו לייט 5) נראה לי...ואתה יכול לשנות שם הכל...אני ממליץ על התוכנה הזאת...Restorator 2005
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר חח עד שאמרת כבר אמרתי לעצמי טוב נו ננסה עוד קבצים והצלחתי וזה באמת הקובץ הזה... תודה בכל מקרה!!! יש לך מושג לגבי המסנג'ר? תודה..
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אמממ...לפי מה שאני יודע אבל אני לא כל כך בטוח אז אל תתפוס אותי במילה....אפשר לשלוט במסנג'ר בצורה מלאה דרך VB אבל אני לא בטוח...
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מה זה vb ולפי תענתך שזה אלי אפשרי דרך זה אז איך עושים את זה?תודה
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים vb זה קיצור לשם של התוכנה visual basic וזה שפת תיכנות ככה שאם אתה לא מבין בזה קצת יהיה קשה לערוך..אני בעצמי לא ניסיתי לערוך את המסנג'ר...ככה שאני לא יכול להגיד לך מה לעשות...חכה למישהו שיודע שיסביר לך או שיתקן אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.