עבור לתוכן

בעיית טמפרטורה בכרטיס מסך חדש!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra

משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות.

מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות.

מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה?

תודה.

פורסם

בקשר לטמפ' מומלצת לכרטיס מסך אני לא ממש בטוח...

אבל בקשר לתוכנה שתראה לך את הטמפ' אתה יכול לחפש את EVEREST (אני בטוח שאתה תמצא אותה ;D )

אתה תוכל ליראות את הטמפ' רק אם יש לך חיישן טמפ' על הכרטיס מסך

פורסם

אם כרטיס המסך לא נכבה או מאותחל מחדש אין לו בעייה עם הטמפרטורה

ההאטה שציינת, מדובר בגימגומים או בפעולה חלקה אבל איטית ?

פורסם

הטמפ' האלו נורמליות יחסית לכרטיס הזה, יש לי את הגרסא עם הקרור הפאסיבי של גיגהביט עם מאורר 60מ"מ בעל חיישן טמפ' ואצלי הכרטיס ב58~ מעלות במנוחה וב66~ במאמץ, אין לי שום בעיות מיוחדות ולא היו לי גם כשלא היה את המאורר והכרטיס היה מגיע לי ל98 מעלות במאמץ (70 במנוחה).

פורסם
  • מחבר

כאשר אני מדבר על האטה אני מתכוון לפעולה חלקה אך איטית, כלומר המסך לא מגמגם אבל ניתן לחוש בהאטה קטנה לאורך מספר שניות.

בקשר לטמפרטורה, האם היא לא גבוהה מאוד? איך יכול להיות ש20-30 שניות מרגע הדלקת המחשב הכרטיס מראה על טמפרטורה של 50 ? האם ז יכול לגרום נזק בטווח הארוך?

פורסם

אם מדובר על מספר שניות אז יתכן והמחשב מבצע SWAP לדיסק, כמה זיכרון יש לך ?

לא יכול להגרם שום נזק מחימום, אפילו אם המאוורר מפסיק להסתובב המעבד הגראפי יודע לכבות את עצמו.

תשכח מנזק אי אפשר להרוס כרטיס גראפי

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר SWAP לדיסק? ויש לי זיכרון 512

פורסם

אולי מכאן הבעייה

במחשבים חדשים עם כרטיסי מסך טובים יש דרישה להרבה זיכרון פנימי

מאחר ו-512 זה גבולי נמוך הרי שבשלב מסויים נגמר הזיכרון ומערכת ההפעלה משתמשת בשטחים של הדיסק כזיכרון פנימי.

אני מציע בשלב ראשון להגדיל את הזיכרון ל-1,024

פורסם

הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור

לגבי האטה:

1 GB של RAM בהחלט יכול לעזור וגם תוריד את גודל ה-PAGE FILE ל- 100MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים