עבור לתוכן

מה זה גיר רובוטי?

Featured Replies

פורסם

זה לא שאני לא יכול לנהוג על ידני זה שאני יכול להרשות לעצמי אוטומט בניגוד אלייך ;D

פששש..

:lol:

• תגובות 96
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די להספים התגובות שלך לא מועילות

ואני לא הולך לקנות באמת GTI למרות שאני יכול להרשות לעצמי

בטוח שלא כאוטו ראשון שלי....

ובקשר ל1000 שקל בשנה... בסדר לא נורא האוטומט שווה את זה וגם ככה לא אני משלם על הדלק באמת

תגיד, על מה אתה כן משלם?!

פורסם
  • מחבר

תיאוריה חחח

פורסם

עשית כבר?

פורסם
  • מחבר

כאילו בעיקרון ההסכם היה שהורים שלי משלמים רק על הראשונה שנכשלתי בה כי לא למדתי בכלל אבל רק 6 טעויות אני אגש נראה לי שבוע הבא שוב (ואשלם כנראה מכספי)

פורסם

אוף, הרסת לי.

ציפיתי שתגיד שעוד לא עשית, ואז רציתי לכתוב "טוב, אני שם 50 שקל שהוא לא עובר תאוריה בפעם הראשונה".

פורסם

אני מציע לך לבקש מהם לשלם גם על התיאוריה הזאת, ובכסף שלך - במקום לבזבז אותו על תיאוריה - תקנה חיים...

אם ישאר עודף, אז גם טיפה כבוד עצמי... אני עדיין לא מסוגל לשכוח את ההודעה שלך אחרי שהתאפס לך מונה ההודעות... "אני גם חושב שדווקא התנקלו לי כי הייתי אמור להגיע ל5 כוכבים בעוד 250 הודעות" :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

והיית משלם/מקבל את הכסף דרך PAYPAL?

טוב לפחות אל תגידו שאני מספים סידרתי

פורסם

כאילו בעיקרון ההסכם היה שהורים שלי משלמים רק על הראשונה שנכשלתי בה כי לא למדתי בכלל אבל רק 6 טעויות אני אגש נראה לי שבוע הבא שוב (ואשלם כנראה מכספי)

זה יותר מטומטם לגשת לתיאוריה ולהכשל בה בלי ללמוד מאשר ללמוד ולהכשל. כאשר אתה לא לומד אתה כמעט בטוח מבזבז 113 ש"ח, או שפשוט הסתמכת על ההיגיון שלך והידע הרחב של במכוניות כמו שהצגת לנו פה.

אבל זה בטח לא משנה לך, הרי ההורים שלך "טחונים".

פורסם
  • מחבר

חח לא שואלים בתיאוריה מה זה קופה מה זה סדאן מה זה גיר רובוטי.. עובדה שהיה לי רק 6 טעויות בלי ללמוד...

פורסם

תודה אנקודר

לכל הילדונים החכמים.

מה בדיוק הוכחת פה?

פורסם

מה אתם רוצים מהילד?

פורסם

אני מציע לך לבקש מהם לשלם גם על התיאוריה הזאת, ובכסף שלך - במקום לבזבז אותו על תיאוריה - תקנה חיים...

אם ישאר עודף, אז גם טיפה כבוד עצמי... אני עדיין לא מסוגל לשכוח את ההודעה שלך אחרי שהתאפס לך מונה ההודעות... "אני גם חושב שדווקא התנקלו לי כי הייתי אמור להגיע ל5 כוכבים בעוד 250 הודעות" :lol: :lol: :lol:

אתה צודק,גיל זה הבנאדם הכי ספאמר בפורום...

פורסם

זה גיר אוטומאט לכל דבר רק שאת ההחלטה לשנות הילוך אתה מבצע, באופן סדרתי.

זה החרטה הכי גדולה שאי פעם המציאו.

זה לא כמו ההילוכים במכונית ראלי שהכל מכאני, וזה גם ממש לא כמו תיבה ידנית רגילה. זה פשוט חרטה.

אני ממליץ, אם אתה אוהב את עצם הנהיגה תיקח ידני, ואם אתה מעדיף יותר נוחות אז תיקח אוטומט.

פורסם

פאק,

גילי,

אתה אפס

אין לי יותר מה להוסיף :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים