פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר כן אני עצלן עם כסף לכן אני אקנה אוטומטאבל ברור שאני לומד על גיר רגיל אני לא יצור
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים דבר ראשון - יש בארץ גולף 3 דלתות (חוץ מהדגם החדש ביותר, שעדיין לא ראיתי, אם תבוא הGTI..)דבר שני - יש לי בבית רכבים עם כל סוגי הרכבים (לי אישית - ידני)הגיר הרובוטי הזה הוא פשוט זוועה, אני לא נהנה ממנו כלל (למרות שלרכב יש הרבה מאוד מה להציע)אם אתה מחפש ספורטיביות, לך על ידני, עצלן - אוטומטאל תתקרב לזה - שחושבים על זה, זה מגניב וכו'שיש לך את זה באמת, זה זבל- מנסיון, זה לא כיף בכלל
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר גם אני לא חשבתי שיש גולף 3 דלתות אבל ראיתי אחת שלשום וזה פשוט כל כך איכותיאם זה יהיה יקר מדי אני אתפשר או על שנה או על פולו
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים Golf GTIיש בארץ. ראיתי בעצמיזה לא מה שהוא אמראני רוצה איזה גולף קופה 1.6 שנת
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר חשבתי שיש את כל דגמי הגולף בצורת ה3 דלתות עכשיו הושכלתי לגלות שזה רק GTIאז אני רוצה GTI אבל זה יקר מדי כנראה... יש פולו 3 דלתות שיותר זולה ודי איכותית אולי אני אלך על זהעירכה:הנה הבובהhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971543,00.html
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים שמע RULE THE PC, אל תקנה מכונית עם גיר רובוטי זה גיר עם דיליי למסכנים שלא מסוגלים להתמודד עם קלאץ'.אם אתה רוצה לקנות מכונית תגדיר צרכים ותן תקציב אבל לך עם השאלה הזאת לקארספורום.וטיפ, אל תקנה פולקסווגן.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר גיל,חשבת על מימון דלק,טסט כל שנה,ביטוח שאתה מדבר על קניית אוטו?!יש הורים בשביל זהויש לאמא שלי גולף 2.0 והיא מאוד טובה וליצור שחושב שיש דבר כזה תוצרת קופה אני לא צריך לענות.. קופה זה סוג/דגם של מכונית בעל שני דלתות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.