עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יש לי Gigabyte 6600 256MB DDR והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק, פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

תסתכלו בתמונה המצורפת, מה לדעתכם אני צריך לעלות וכמה? אני לא מבין כ"כ באוברקלוק לכרטיסי מסך,

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. הדרך הפשוטה היא קודם כל לתעלה איפה שכתוב core תעלה עד שמתחילים להופיע כל מיני "חירטושים" על המסך או שהמחשב מתחיל להתנהג בצורה "שונה"

ואחכ אותו דבר לגבי הזיכרונות

עצה שלי תחפש בגוגל ביקורת על אותו דגם בידיוק של הכרטיס מסך שלך ותראה שם לכמה הבן אדם שערך את הביקורת הגיע וככה בערך תדע לכמה שהכרטיס שלך מסוגל אבל תזכור לא תמיד זה חייב להיות אותו דבר יכול להיות שלו יצא כרטיס חלש ולך יצא כרטיס חזק משהו נדיר מבין אחי... אם לא מנסים לא יודעים...

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא להעלות 10MHZ ולהריץ תוכנה כבדה כמו 3Dמארק 03/05

וכל שתי העלעות כלומר 20MHZ תריץ את התוכנה בלופ כשעה .

ככה גם לזיכרון .

אם יש לך חישן טמפ' תיבדוק שהטמפ' לא עולה יותר מידיי .

אם וכאשר יופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך (נקודות/קווים) תוריד בהתאם ..

פורסם

אחי מומלץ שתבדוק טמפ' של הכרטיס לפני שאתה מבצע OC ...

תבדוק במנוחה ומאמץ ותתן נו אותם פה...

פורסם

אחי מומלץ שתבדוק טמפ' של הכרטיס לפני שאתה מבצע OC ...

תבדוק במנוחה ומאמץ ותתן נו אותם פה...

לא ניראה לי שחיישן הטמפרטורה שלו מופעל

אבל אני הפעלתי ולי יש גם כרטיס של גיגבייט ה6200

ובמהירות של פותח הדיון הכרטיס מגיעה לכ85 מעלות במאמץ

אם אני לא טועה לשני הכרטיסים שלנו יש אותו קירור

לכן מומלץ להחליף קירור

פורסם

המהירות סטוק ברירת מחדל של הכרטיס שלך שונה מ6600 רגילים , הדיפולט של הכרטיסים האלו זה 300Mhz לליבה ו550Mhz לזכרון לעומת שלך שמגיע על 450Mhz לליבה (קרוב מאוד למהירות ליבה של ה500MHZ - 6600GT) ו500MHZ לזכרון.

לגביי דרך הOC , תעלה מהתחלה כ5MHZ בכל פעם ותריץ תוכנות אימוץ גראפי כמו 3DMark2001/2003/2005 (חשוב לבסוף לבדוק על שלושת אלו כי בכל אחד מהם יש מבחנים שיותר מקשים על הכרטיס מסך) ואפשרי גם AquaMark .

כשתראה ארטיפקטים (כמו טקסטורות שבורות בצורות של משולשים , נקודות וכו'..) תוריד את תדר הליבה ו/או הזכרון עד לאיזון מסויים שהתצוגה תהיה חלקה מארטיפקטים.

פורסם

יש לי 6200

לעניין, כמו שאמרו תעלה 5 ליבה ותריץ בדיקה אחת של 3DMARK03, למה 03?מניסיון שהסתכלתי על הצ'יפ אדג' טמפ' שזה חלק מהתוכנה שבאה עם הכרטיס שלי 3 המבחנים הראשונים של 3dmark03 מקשים הכי הרבה על הליבה ומביאים אותה לטמפ' מקסימלית, פשוט תריץ ואם עד המבחן ה3 כולל לא תראה טקסטורות שבורות או בעיות עם הצבעים - ארטיפקטים וכו' סימן שהכל בסדר ותעלה שוב. ברגע שתגיע למקסימום, כלומר תראה ארטיפקטים תחזיר אחורה ותריץ לופ של מספר פעמיים מלא.

אותו הדבר לזכרון.

על מנת להפעיל את החיישן טמפ' אתה צריך לצרוב את הביוס מחדש, עם התוכנה שקיבלת של גיגהבייט יש אפשרות לעשות זאת, תעתיק את הביוס למחשב ואז עם תוכנה כמו NBITIOR תערוך את הביוס, תחת כרטייסית טמפ' תסמן 6600GT טריק. והופה יש לך קריאת טמפ'.

כל התהליך 2 דקות, מתוכם דקה אחת שאם קורה משהו למחשב יש לך משקולת נייר ששמה 6600 256MB. חח אבל דאגה עם כרטיס מסך PCI תוכל לצרוב מחדש.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה רבה על התגובות.

דבר שני הורדתי את הקירור המקורי של GIGABYTE והתקנתי לו קירור של Artic Cooling הטמפרטורה שלו ממש נמוכה.

ניסיתי מה שאמרת - ההודעה הראשונה אבל לא מצאתי בגוגול בגלל ש 6600 זה מילת חיפוש כ"כ קרובה ל GT כל התוצאות היו על GT :lol:

והיה בסגנון ה 60 דפים.

מה שכן אני ינסה לעלות 10MHz ולהריץ לופים כמו שאמרתם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.