עבור לתוכן

פשוט חבורת ליצנים (או: בזק שוב העלו לי ת'סעיף)

Featured Replies

פורסם

טוב אף אחד מכם לא נראה שמבין מאוד בכבלים....

יש לי כבר כבלים מעל ל 3 שנים משהו כזה כן כן...

מת"ב כמובן הכבלים בישראל זה הדבר בין הטובים שיש לפי דעתי זה יותר טוב מ ה ADSL אתם שואלים למה:

1. המודם שאתם מקבלים ממת"ב או AMBIT או MOTOROLA SURFBOARD כבר אין תמודמים הישנים של GADLINE שקלים לפריצה :)

2. המודם עצמו מתפקד כ ROUTER אתה מחבר אותו ל HUB וכל המחשבים מתחברים ל HUB כל מחשב מקבל IP אחר והוא לא תלוי במחשב הראשי (אין מחשב ראשי) כל המחשבים מתחברים ל DHCP של מתב ומקבלים איפי שונה מחברת הספק (וזה ללא תשלום).

ז"א שהמחשבים פועלים בלי NAT כל אחד פועל לבד כאילו זה מחובר אליו לבד.. (מניסיון).

3. בקשר לדברים הדפוקים שאמרתם ליימרים כמו אלה שלא יודעים להריץ MSN MESSENGER על כבלים לא מגיע להם כבלים מגיע להם קורס טוב ב WINDOWS

אם אתם לא יודעים הכבלים זה LAN וזה לא PPPTP כמו ADSL ו DIALUP עד עכשיו מובן?

לפי דעתי הכבלים יותר טובים מה ADSL..

חמודי

אתה מוזמן לבוא אלי מתי שתרצה

אם תצליח להקים לי וידאו קונפרנס ב-MSN MESSENGER בין שני מנויים של האינטרנט של ערוצי זהב שמחזיק מחובר יותר משתי שניות אתה מקבל מה שאתה רוצה, DEAL ?. הכל במסנג'ר עובד חוץ מזה (העברת קבצים, צ'אט ושאר שטויות).

עריכה : כמה שאני "מת " על כל אותם גאונים שחושבים שרק הם יודעים הכל ושכל האחרים סתם טיפשים ובורים... עם גישה כזאת לא תגיע רחוק, תאמין לי. קצת צניעות לא הזיקה לאף אחד.

לא גילית את אמריקה בקטע הזה שהכבלים זה לא DIAL UP ולא PPTP אלא LAN. לא רק אתה יודע להיכנס למאפיינים של חיבור הרשת בין המודם לבין המחשב ולראות שה-IP שמתקבל (לפחות בערוצי זהב) זה לא ה-IP החיצוני של ספקית האינטרנט וברור שזה מתפקד כמו LAN. לא יודע איך עובד האינטרנט במתב ואין לי דרך לבדוק את זה. בערוצי זהב, והם הודו בזה כמה פעמים, יש בעיות עם אפליקציות IP והם לא מתכננים לפתור את זה בעתיד הקרוב.

פורסם
  • מחבר

ורק לפרוטוקול כמובן שאפשר את המודמי אלקטל של הADSL גם שיעבדו בצורה הזו כרשת.

אבל(!):

אמרת משהו חשוב, אני מבין אז שיש גם ראוטר במודמים של הכבלים?

2. המודם עצמו מתפקד כ ROUTER אתה מחבר אותו ל HUB וכל המחשבים מתחברים ל HUB כל מחשב מקבל IP אחר והוא לא תלוי במחשב הראשי (אין מחשב ראשי) כל המחשבים מתחברים ל DHCP של מתב ומקבלים איפי שונה מחברת הספק (וזה ללא תשלום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים