עבור לתוכן

פשוט חבורת ליצנים (או: בזק שוב העלו לי ת'סעיף)

Featured Replies

פורסם

שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD!

אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה.

אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך שבא טכנאי והוא אמר שיש בעיה במרכזייה. התומך אמר אז שזה כנראה הבעיה במרכזיה, אבל אמרתי לו "אז אולי אתה יכול לבדוק שם" ואחרי כמה דקות המתנה הוא חוזר אלי ואומר שהוא לא יודע מה אמר הטכנאי אבל אין להם שום בעיה במרכזייה. אז אמרתי ששוב המודם לא מסתנכרן, הוא שם אותי על המתנה ואחרי כמה זמן הוא חוזר ואני שומע "ירדו לי מהקו" אני קורא לתוך השפופרת קריאות הלו ואז הוא עונה לי "OK" והשיחה מתנתקת.

אז אני מתקשר שוב, עונה לי אדם אחר, ואני אומר לו "דיברתי עם מישהו מאצלכם עכשיו והתנתקה לי השיחה". הוא שואל למספר של הADSL, אני עונה לו והוא אומר "אה, אני רואה שהיה אמור כבר לבוא אליך טכנאי בבוקר", אני עונה לו שכן אבל כרגע בדיוק דיברתי עם מישהו מאצלם והתנתקה השיחה פתאום. הוא אומר "אני רואה שדיברתי עם התומך חזי אתמול" "כן, אבל בלי קשר, עכשיו דיברתי עם מישהו מאצלכם והתנתקה השיחה" "לא הבנתי"

התייאשתי מהאידיוט ואמרתי לו שאולי הוא יכול לעזור לי וסיפרתי לו את הבעיה. הוא שם אותי על המתנה, חזר ואמר שיש משהו מוזר עם הקו שלי ושהוא לא יכול לגשת לשום פרטים או לשנות. אחרי זה הוא שוב שם על המתנה, חוזר ואומר שהוא לא יודע מה לעשות והם יעבדו על זה אצלם עם מישהו בכיר יותר. פתאום המודם הסתנכרן ואמרתי לו והוא אמר "אבל עדיין לא תוכל להתחבר כי יש אצלנו בעיות עם הקו שלך". טוב, הוא אומר לי שהם יעבדו על זה אצלם ואם לא יעבוד עדיין בסוף שאני אתקשר אליהם מחר(!) והוא גם לא ידע לתת לי הארכת זמן. ברגע שגמרנו את השיחה אני מנסה להתחבר ו... מצליח.

פשוט חבורה ליצנים, יד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה.

ואני עדיין מחובר על 0.5 >:(

פורסם

עצה שלי היא שתעבור לכבלים אם זה עושה לך כל כך הרבה בעיות.

פורסם

כבלים אין מה לעשות במצב שלך

פורסם

חחחחחח... לעבור לכבלים בגלל בעיות ב-ADSL. תעשו לי טובה ! בכבלים יש יותר תקלות. במיוחד השילוב ה"קטלני" ערוצי זהב+012 נט.

עד שלא יהיה מצב שאני רואה ניתוק רק פעם בשבועיים או יותר וגם זה בגלל שידרוג התשתית, אני לא אמליץ לאף אחד לעבור לכבלים (אלא אם רוצים נורא לחסוך את דמי השימוש הקבועים שבזק עושקים על כל קו טלפון בבית וזאת היתה הסיבה שאני עברתי לכלבים).

פורסם

מה רע בשילוב של ערוצי זהב+012 ?

הוא אצלי עובד כבר שבוע מעולה ללא בעיות.

המחשב כבר לא עבר ריסטרט שלוש ימים ו17 שעות רצוף, פלוס לא היו שום ניתוקים וירידות מהירות.

פורסם
  • מחבר

אני באמת חושב על לעבור עכשיו לכבלים

האם המודם שהם מביאים גם יכול לתפקד כראוטר? (רשת ביתית, לא שכרגע אני משתמש בראוטר)

פורסם

תפסיק כבר ללכלך על הכבלים.

אולי אצלך יש בעיות אצלי אין שום בעיה. הניתוק האחרון שהיה לי היה לפני המון זמן (יותר מחודש וחצי).

אז תפסיק עם השטיות שלך "אני לא ממליץ כי לי לא עובד טוב", זה לא אומר שלאחרים לא יעבוד טוב!

פורסם

באמת יש ניתוקים אבל רק בנטוויז'ן אני בנטוויז'ן במתב והחייגן המסריח שלהם מתנתק אחרי 10 שעות רצופות של שימוש.....

ואני יודע שהם מנתקים בכוונה...!

פורסם

תפסיק כבר ללכלך על הכבלים.

אולי אצלך יש בעיות אצלי אין שום בעיה. הניתוק האחרון שהיה לי היה לפני המון זמן (יותר מחודש וחצי).

אז תפסיק עם השטיות שלך "אני לא ממליץ כי לי לא עובד טוב", זה לא אומר שלאחרים לא יעבוד טוב!

הישראלי הטיפוסי

זה ששומע רק את עצמו

זה שחושב שרק הוא צודק

יש לך בעיה אם כואב לך לשמוע את זה

ואין לך זכות לסתום לאף אחד את הפה.

האינטרנט בכבלים עובד רע, זאת עובדה, אפליקציות IP לא עובדות טוב או לא עובדות בכלל (למשל וידאו קונפרנס דרך ה-MSN MESSENGER) . תכנס לפורום באתר www.cables.org.il ותראה כמה תלונות יש שם על בעיות וניתוקים. האתר הזה אפילו לא עולה אצלי בבית בחיבור לכבלים+012 נט ובעבודה עם ADSL וחיבור לאינטרנט זהב זה עולה מיד.

פורסם

אני יתנסח בעדינות.

היה לפני כמה ימים בפורום של כלבוטק על הכבלים , הביאו משהו מתבל לגבי הכבלים וכנראה שחיכו לו שם לקוחות מעוצבנים ,

אחרי 15 דקות זה עבר משאלות כלליות על אינטרנט בכבלים לירידות קשות על השרות שנותנים הכבלים לאינטרנט.

למשל אני יודע שמרכז התמיכה של ערוצי זהב זה העצם המרכז תמיכה של 012.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ראוטר ועניינים?

איזה מודמים מציעים, איזה מודים יש להם וכאלה ;)

פורסם

מודם של מוטורולה שנקרא surfboard 4101 זה מה שתקבל בערוצי זהב. או מודם של RCA (תומפסון). כנראה שבאף אחד משניהם אין את המודים המעניינים שאפשר לעשות למודם אלקטל ב-ADSL.

פורסם

אחי , זה מקרה קלאסי של הרכבת האזנת סתר לקו טלפון . אם לא היה לו אפשרות לקבל פרטים עליך (שזה נראה דיי מצחיק , כמו בסרטים שהשוטר מנסה לקבל פרטים של איזה שוטר לשעבר שסורר), אז זה מעלה את החשד בעיניין .

פורסם
  • מחבר

אחי , זה מקרה קלאסי של הרכבת האזנת סתר לקו טלפון . אם לא היה לו אפשרות לקבל פרטים עליך (שזה נראה דיי מצחיק , כמו בסרטים שהשוטר מנסה לקבל פרטים של איזה שוטר לשעבר שסורר), אז זה מעלה את החשד בעיניין .

לא הבנתי. הסבר נא את עצמך והבא דוגמאות מהכתוב

(ברצינות)

(ותודה ;) )

פורסם

טוב אף אחד מכם לא נראה שמבין מאוד בכבלים....

יש לי כבר כבלים מעל ל 3 שנים משהו כזה כן כן...

מת"ב כמובן הכבלים בישראל זה הדבר בין הטובים שיש לפי דעתי זה יותר טוב מ ה ADSL אתם שואלים למה:

1. המודם שאתם מקבלים ממת"ב או AMBIT או MOTOROLA SURFBOARD כבר אין תמודמים הישנים של GADLINE שקלים לפריצה :)

2. המודם עצמו מתפקד כ ROUTER אתה מחבר אותו ל HUB וכל המחשבים מתחברים ל HUB כל מחשב מקבל IP אחר והוא לא תלוי במחשב הראשי (אין מחשב ראשי) כל המחשבים מתחברים ל DHCP של מתב ומקבלים איפי שונה מחברת הספק (וזה ללא תשלום).

ז"א שהמחשבים פועלים בלי NAT כל אחד פועל לבד כאילו זה מחובר אליו לבד.. (מניסיון).

3. בקשר לדברים הדפוקים שאמרתם ליימרים כמו אלה שלא יודעים להריץ MSN MESSENGER על כבלים לא מגיע להם כבלים מגיע להם קורס טוב ב WINDOWS

אם אתם לא יודעים הכבלים זה LAN וזה לא PPPTP כמו ADSL ו DIALUP עד עכשיו מובן?

לפי דעתי הכבלים יותר טובים מה ADSL..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים