פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אתה במקרה דרך ברק?בכל מקרה תחליף מהפורטים הסטנדרטיים של האימיול לפורטים אחרים
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים שאלתי בקשר לברק כי אני יודע שהם מגבילים את הפורטים האלהלא משנה איזה פורטיםאצלי לדוגמא 6762,6772אם אחרי שתשנה וכמובן תפתח פורטים האלה גם בפיירוול, הקצב ישתפר אז נדע שגם נטוויזן מגבילה את הפורטים של האימיול
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר וואלה אחי נראה לי שהשתפר קצתעכשיו הוא מוריד קובץ אחד במהירות של 27 kb ולא לשניה כבר לכמה דקות זה מהירות נורמאלית באימיול??ואיזה עוד סיבות יכולות להיות שבגללם אני לא מוריד ממש גבוה??
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים יכול להיות שיש לך מוד גרוע למיול תנסה מודים אחריםה MorphXt 3.0 מוריד לי ממש מהר ..
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר אני משתמש ב LHemule v5.2 emule v0.45bאיך הוא??ולמה כמה אתה ממוריד קובץ אחד(!!) בממוצע?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים תן לו לעבוד כנראה זאת הייתה הבעיה האימיול יכול בכל זמן נתון להוריד בקצב אחר תלוי במקורות ובעוד דברים
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר שניה מהירות 30 זה מהירות טובה לאימיול??(כשיש רק קובץ אחד!!) תן לו לעבוד כנראה זאת הייתה הבעיה האימיול יכול בכל זמן נתון להוריד בקצב אחר תלוי במקורות ובעוד דברים כמו? אני משתמש ב LHemule v5.2 emule v0.45b איך הוא??
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כדאי לך לנסות עוד אימיול בשם: eMule v0.42gהוא הגיע לי לשיאים גבוהים מאוד לקובץ אחד...!היו הרבה פעמים שהורדתי סרט וזה הוריד לי בסביבות 20-68 קילובייט בשנייה וזה נשאר עד שסיימתי להוריד. חבר שלי הצליח אפילו להגיע למהירות של 80 קילובייט בשנייה! הגרסה הזאת של האימיול ממש טובה, ואם תחפש מדריכים שיתאימו לסטנדרטים של המחשב שלך, תוכל גם להוריד מהר (חפש בפורומים של אתרי שיתוף מידע).הנה המסנג'ר שלי אם אתה רוצה את התוכנה: moshethefreak@walla.co.il
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר עוד שמהו ממליץ על התכנה הזאת?וכמה מקורות היו לך שהורדת על 20-60??אני עם 800 מקורותהורדתי על 30 kb אבל לקח לי די הרבה זמן עד שהוא הגיע למהירותצ הזאת
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כדאי לך לנסות עוד אימיול בשם: eMule v0.42gהוא הגיע לי לשיאים גבוהים מאוד לקובץ אחד...!היו הרבה פעמים שהורדתי סרט וזה הוריד לי בסביבות 20-68 קילובייט בשנייה וזה נשאר עד שסיימתי להוריד. חבר שלי הצליח אפילו להגיע למהירות של 80 קילובייט בשנייה! הגרסה הזאת של האימיול ממש טובה, ואם תחפש מדריכים שיתאימו לסטנדרטים של המחשב שלך, תוכל גם להוריד מהר (חפש בפורומים של אתרי שיתוף מידע).הנה המסנג'ר שלי אם אתה רוצה את התוכנה: moshethefreak@walla.co.ilאפשר בבקשה קישור לאימיול הזה בפרטי (המחשב שלי לא רוצה להרשם למסנג'ר!!!)תודה רבה רבה רבה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.