עבור לתוכן

בעיה בזיהוי מחיצות ב-Norton Ghost 2003

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image.

הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח.

האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך?

במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך.

הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין.

בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות.

משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך המחיצות שהן Logical Partitions או לשמור בהן קבצי Image.

איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?

שאלה נוספת:

כאשר אני מחבר למחשב דיסק קשיח חדש ומפעיל את Ghost, אז הוא שואל אותי האם אני רוצה להגדיר את הדיסק הקשיח החדש כתואם ל-Ghost (אני תמיד בוחר ב"כן"). מה משמעות הדבר, ואיפה Ghost שומר את הסימון שלו?

נ.ב.

אני צריך עזרה גם בנושא הבא:

התקנת Image של Ghost מתוך DVD

פורסם

הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין.

בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות.

עד כמה שאני יודע, ניתן ליצור עד 4 מחיצות מסוג Primary על דיסק אחד (איך יש לך 5 אני לא יודע), אבל בכל אופן, DOS לא תומך ביותר ממחיצת Primary אחת על דיסק בודד.

פורסם
  • מחבר

מדובר בחמישה דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם יש Primary Partition אחד (המחיצה הראשונה).

בחלק מהדיסקים הקשיחים יש גם Logical Partitions שהם לא מזוהים.

בעבר, Norton Ghost 2003 זיהה את כל המחיצות שלי (כולל Logical Partitions), אבל עכשיו אחרי שהוספתי דיסקים קשיחים נוספים למחשב, רק ה-Primary Partitions מזוהים וה-Logical Partitions לא מזוהים.

יכול להיות של-Norton Ghost 2003 יש מגבלה לגבי מספר מחיצות מקסימלי שהוא יכול לתמוך בהן, חמש מחיצות זה המקסימום שלו?

במידה ואכן קיימת מגבלה כזו, יש איזושהי דרך לעקוף אותה?

נ.ב.

יש לך מושג איך אפשר לפתור את הבעיה השניה שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים