עבור לתוכן

האם הטמפ' הנל תקינות ?

Featured Replies

פורסם

נלקח מאוורסט:

CPU 42 °c

GPU 56 °c

GPU Ambient 46 °c

WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c

הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA

האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. :)

שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ?

עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT

בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..

פורסם

הטמפ' של הכרטיס מסך טובות.

ההארד דיסק חםםם מדי... תקנה קירור אקטיבי עבורו.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של הכרטיס מסך טובות.

ההארד דיסק חםםם מדי... תקנה קירור אקטיבי עבורו.

זה מאוד מלחיץ אותי.. למה הוא יושב בידיוק אחרי האוורר הקידמי.. ולפני שביטלי את הבוט מרייד בכלל אל ראיתי שמופיע טמפ של הרדיסק לפני כן..

יכול להיות שהסנסור משקר ? מה לעשות למה זה חם כלכך ? :( :( :( !

וגם שוב לשאלת הכרטיס הגראפי.. הMHZ וגם הטמפרטורות ? איך אני יכול לסייע בהורדת הטמפרטורה שלו מבלי לקנות קירור חדש.. ?

פורסם

בקשר לטמפ' של ההארד-דיסק: אין לי מושג איך זה כל כך גבוה -מה שבטוח, אם תשים מאוורר שיכוון ישירות עליו או מאוורר שמיועד להארד-דיסקים זה ישפר את הטמפ' שלו בדי הרבה.

בקשר לMHZ של הכרטיס מסך: זה באמת מוזר, התדרים שלו אמורים להיות 500 לליבה ו1000 לזכרון...

בשביל לקרר את הכרטיס מסך עוד קצת, תצטרך כמו במקרה של ההארד דיסק, לכוון אליו מאוור די חזק -אבל במקרה הזה אי אפשר כל כך לדעת אם ובכמה זה יסייע מפני שהגוף קירור שבא בסטוק עם הכרטיס מסתיר את רובו ולא מאפשר כניסת הרוח הקרה אל החלקים שאמורים להתקרר

פורסם

לי יש 6800GT ולפי אוורסט הטמפ' של הכרטיס שלי היא בדרך כלל 62 או 61 לא במאמץ וזה בסדר גמור

אם תבדוק בדרייבר של נוידיה תוכל גם לראות את הטמפ' האמיתית שהיא ב-4 מעלות מעל האוורסט אבל גם תוכל לראות כמו מד של צבע כזה שמראה אם הטמפ' בסדר

כמו כן הקבלת הטמפ' של הכ.ס היא 127!!! כנס למאפיינים של הדרייבר ותראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים